x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 22

נושא: שאלה דחופה

הכסף של המשכנתא לא מעניין אותך כיוון שהוא לא ברשותך פיזית ואיתו אין לך בעיה אם להצמיד לאיזה מדד כלשהו אלא רק עם הכסף שברשותך ב.אם אתה לוקח משכנתא מהבנק המלווה של הפרויקט זה בכלל לא עינינך איך הבנק מעביר ומתי את הכסף לקבלן מבחינתך שילמת ואתה כבר תשלם את המשכנתא באופן החודשי.ולפי דעתי תבדוק אפשרויות משכנתא ותראה איתם איך אתה יכול לסכם את עינין התשלום ואת אפשרויות התשלום הריביות וכו' ואז הבעיה של הכסף של המשכנתא בעצם היא עינין של הבנק עם הקבלן ומבחינתך אתה שילמת

1. לא הבנתי את תשובתו של שחקן משום מה מרגיש לי בדיוק הפוך ?
    2.מסכים עם מנחם אל תוותר על ערבות בנקאית כולל התהליך על הטאבו
    בהצלחה.

שלום חברים

למיטב הבנתי מדובר במשכנתא בשלבים התלויה בהתקדמות העבודה, הרעיון שהבנק מנהל את העניינים הוא טוב אך אינו מציאותי, יש לבנק דברים אחרים לעשות. יש חוזה בין הקבלן ללקוח וחוזה (משכנתא) בין הלקוח והבנק, הכסף זורם בשלבים וכך הבנק מבטיח את כספו, שהרי שלד על מגרש שווה יותר ממגרש ריק, שלד עם תשתיות וטיח יותר משלד וכך הלאה. סמוך על הבנק שהוא תמיד מעל המים, האחריות כולה שלך ולפיכך עד כמה שזה עצוב, עליך להתייחס לכל בעל מקצוע כאל שודד עד שיוכח אחרת.

חסרים נתונים רבים על מנת להתייחס יותר בפירוט.

בהצלחה
    ארז
    נערך לאחרונה על ידי ILEEAVIV, 29.05.2012 בשעה 09:17 סיבה: הגהה
    ​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

מבירור קצר שערכתי (לא מחייב) עולה, שליווי בנקאי פועל לטובת הקבלן הרבה יותר ממה שאנו חושבים, היות והבנק לא עובד חינם, ולכן בפרוייקטים גדולים, זה מעיין מסחרה שהקבלנים שולטים היטב על הבנקים בתהליך כזה, וכמובן שמי שנושא בעלויות הללו נופל על קוני הדירה, ולא על הקבלן (ח"ו).
    נערך לאחרונה על ידי אבי1, 29.05.2012 בשעה 12:21
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

אופיר שלום רב,

בשביל מה אתה מתחבט ושומע אלף תשובות.? לדעתי כבר אתה מבולבל כמו שכתבת.
    בשביל זה יש עורכי דין מקצועיים. לכל אחד כאן התשובה אחרת.

בהצלחה,
    שלם וקח עורך דין מקצועי

רועישרון

ציטוט פורסם במקור על ידי roysharon צפה בהודעה
    אופיר שלום רב,

בשביל מה אתה מתחבט ושומע אלף תשובות.? לדעתי כבר אתה מבולבל כמו שכתבת.
    בשביל זה יש עורכי דין מקצועיים. לכל אחד כאן התשובה אחרת.

בהצלחה,
    שלם וקח עורך דין מקצועי

רועישרון
    עורך דין יכול לחוות דעה מהצד המשפטי,
    מה שאופיר חיפש מלכתחילה, עדיפות להצמדה למדד מהפן הכלכלי, שכמוהו גם אני עדיין מבולבל מהניגודיות בתשובה של שחקן.

סליחה יש עורכי דין המתמצאים גם בנושא ערבויות, מדד וכו'.
    אולי אתה לא יודע?
    הצליחו כאן לבלבל אותך.
    שחקן זוהי דעתו מה אסור לו?

אופיר שאלת תראה איזה סלט קיבלת......

שלום ובהצלחה
    רועי שרון

אופיר כמו שכתבתי לך בהתחלה ראשית שב עם הקבלן ותראה מה הוא רוצה אתה מבחינתך רק תקשיב ותרשום את הבקשות ב. לך לבנק משכנתאות ותסביר לפקיד איפה הבעיות כמו שהוא מבקש הצמדות וכו' ואתה רוצה להבטיח מחיר מה עושים היא יתן לך תשובה וגם איך הבנק יכול לשלםלפי שלבים או בבת אחת מה הערבויות של הבנק מהקבלן וכו' ואז כשיש לך מידע מפורט איך התשלום שלך ושל הבנק תסגור עינין לא לפני שעו"ד ישב איתך ואישר שהכל בסדר ולטובתך אל תאמין לעו"ד של הקבלן והבנק רק לשלך
    בהצלחה וחבל על כל יום והכי חשוב שלא תעיז לשים את הכסף בבורסה ראה הוזהרת

טוב, נוצר פה סלט ואני מבקש לעשות הפסקה ולעשות קצת סדר בעניין (אופיר, תקן אותי אם אני טועה)

1. אופיר רוצה לקנות דירה ואין לו את כל הכסף, הוא הולך לשלם את ההון העצמי שלו וישאר לו התשלום של המשכנתא.
    מכיוון שנשאר חוב הקבלן רוצה להצמיד את הפרש הכסף שחייב אופיר לקבלן להצמיד למדד, ונותן לו אפשרות לבחור בין מדד המחירים לצרכן או למדד תשומות הבנייה.
    אופיר שואל מבחינה כלכלית לאיזה מדד כדאי להצמיד את החוב?

2. שחקן ענה שכדאי להצמיד למדד תשומות הבנייה כי מדד המחירים לצרכן עולה פחות.
    כאן נראה שיש ניגודיות בתשובה, בלי קשר לאם זה נכון או לא.

לגבי דברים אחרים שנאמרו כאן, אז כמובן שצריך לקבל ערבות וכמובן לדבר עם עו"ד ועם הבנק למשכנתאות ולנסות לדלות עוד מידע חשוב.

נחזור רגע לגבי הנושא המקורי, אופיר- בהנחה ומתאים לך לשלם מהיום משכנתא, האם הבנק למשכנתאות לא מסכים כלל להעביר את המשכנתא לקבלן כבר היום?
    אם לא, האם ניתן נגיד שתיקח משכנתא מלאה ותתחיל לשלם, אבל הכסף ישב איפשהוא בבנק? למרות שאולי לא כדאי לעשות זאת בנקודת הזמן הנוכחית, כי אין צפי לעליית ריביות או מדדים גבוהים.

אם אפשר לשאול מה % המשכנתא בדירה? כמה זמן נשאר עד לסיום הבנייה? מהו התזרים שמבקש הקבלן?

בנוסף יש חברות לייעוץ משכנתאות שעושות תחשיבים ותחזיות כלכליות וכדאיות מסלולים ויכולות כנראה לעזור בנושא.

בהצלחה

אופיר,

אני חוזר ומדגיש:
    אתה הולך לקנות דירה ולא זוג נעליים.
    קח עורך דין הבקיא בתחום והוא ידריך אותך.
    שאלת כאן ותראה איזה סלט קיבלת.
    יש מומחים, פנה אליהם.

בהצלחה
    לא תעזר במומחים = אכלת אותה ובגדול ושוב קניית דירה זה לא דבר של מה בכך......

רועישרון

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות