x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 19

נושא: נוחי דנקנר החברות והאגחים

Hybrid View

"הגורם שקובע את חוקי המשחק (המדינה) שנותן בידי קבוצה מונופוליסטית קטנה את הכח לשחק בכספי קהל שבוי."
    מי זו הקבוצה הזאת שאתה מדבר עליה? המדינה לא נותנת כלום לאף אחד ספציפי אלא לכל אחד(גם ללא יוצלחים כמו בן דוב), אם יש לך הון התחלתי נחמד תבנה גם אתה פירמידה כזאת(זה מה שאני חולם לעשות)

בכל מה שקשור לקרנות גמל וכו תמיד אנשים יכולים למשוך את כספם, אומנם לא תקבלו את הטבות המס אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה(המדינה חייבת לתמרץ את האנשים לקבל את כספם על מנת להניע את הכלכלה אחרת אם כל אחד ישמור את הכסף בכיס שלו אנחנו נתקע מאחור)

מורן אני איתך, אין מצב שדנקנר לא ישלם, אחרת הוא משאיר את הפרמידה שלו נתונה לרחמי הנשרים ואין מצב שבתור חולה כוח, פרסום ומעמד הוא יוותר על זה.

ארז: חחח ממש לא קגב, האסוציאציה נכונה אבל הכינוי זה מאהדה לליברפול(בשנות השישים אוהדי ליברפול נקראו הצבא האדום של שאנקלי).

ציטוט פורסם במקור על ידי redarmy צפה בהודעה
    מורן אני איתך, אין מצב שדנקנר לא ישלם, אחרת הוא משאיר את הפרמידה שלו נתונה לרחמי הנשרים ואין מצב שבתור חולה כוח, פרסום ומעמד הוא יוותר על זה.
    עד לא ממזמן המשפט הזה נאמר על תשובה ודלק נדלן, ראינו לאן זה הגיע.
    נוחי גדול ונוחי חזק אבל כולם יכולים ליפול וגם הוא.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

אתה צודק כמובן - נוחי בהחלט יכול ליפול. אם ליהמן נפלו...
    אבל ההבדל הגדול בין אידיבי אחזקות לבין דלק נדלן הוא שהאחרון הוא חלק קטן מהאימפריה של תשובה - ולכן הוא נשאר חזק כלכלית גם ככה והפגיעה רק תדמיתית (והזכרון קצר). מרבית עצמתו של נוחי, כמובן למעט הכסף שיש לו בחשבון הבנק, היא אידיבי - ולכן הנפילה תהיה הרבה יותר כואבת וגם המאמץ שלו למנוע אותה בהתאם.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות