x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 11

נושא: שימו לב, שחקני המעוף החלו בסגירת פוזיציות מאי ומעבר ליוני!

Hybrid View

שימו לב, שחקני המעוף החלו בסגירת פוזיציות מאי ומעבר ליוני!

בוקר טוב.

בהתאם לאמור בסקירה, שחקני המעוף החלו בסגירת פוזיציות מאי. בניגודלסגירת אפריל, הפעם, בשל הסטיה הנאה, אנו נפעל יחסית בהיקפים גדולים ביוני ותורגש התערבותבמדד.

מאי נחתם עם רווח נאה אך בהסתכלות שנתית חסר משמעות, מאחר וכמותהפוזיציות היתה נמוכה להחריד.

המשך יום טוב.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    בוקר טוב.

בהתאם לאמור בסקירה, שחקני המעוף החלו בסגירת פוזיציות מאי. בניגודלסגירת אפריל, הפעם, בשל הסטיה הנאה, אנו נפעל יחסית בהיקפים גדולים ביוני ותורגש התערבותבמדד.

מאי נחתם עם רווח נאה אך בהסתכלות שנתית חסר משמעות, מאחר וכמותהפוזיציות היתה נמוכה להחריד.

המשך יום טוב.
    תודה על העדכון.

פותחים אוכפים על 1100 יוני? = כעת 5860 ש"ח שזה 1300 ש"ח יותר מאוכף על הכסף במאי בפתיחה
    נערך לאחרונה על ידי sun99, 17.05.2012 בשעה 11:22

כעת, 11:29 עדיין לא פתחו ביוני , המחזורים שם פחות מ- 400 לאופציה מתחילת היום.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל
    תודה שחקן,

נודה לך אם תוכל לציין באיזה איזור השחקנים יפתחו אוכפים...
    תודה רבה
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

אני ממש מתקשה להבין איך השחקנים סוגרים היום את מאי ברווח , ועוד ברווח נאה , כשהמדד משייט לו בסביבות 1080 ...(וזה כשכל ההערכות דיברו על פקיעה אופטימלית לשחקנים בסביבות 1120-1140 )

סטיבן מצטער להגיד לך שיש הטעיות במסחר.
    אף אחד לא יגיד לך את האמת ועוד בפומבי.
    ברור כשמש ששחקני מעוף בבעיה רצינית,בהפסד,לא גלגלו 20% ליוני.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל
    ציטוט פורסם במקור על ידי סטיבן הוקינג צפה בהודעה
    אני ממש מתקשה להבין איך השחקנים סוגרים היום את מאי ברווח , ועוד ברווח נאה , כשהמדד משייט לו בסביבות 1080 ...(וזה כשכל ההערכות דיברו על פקיעה אופטימלית לשחקנים בסביבות 1120-1140 )
    היי סטיבן,

ממה שיצא לי לא פעם לראות אני יכול לומר לך את הדבר הבא
    בדרך למעלה בד"כ השחקנים לא יוצאים. פשוט משתדלים להחזיק את המדד שלא יעלה, נשארים לפקיעה או סמוך לפקיעה, או שחווים סקוויז...
    איזור הרווח המקסימלי של השחקנים כמעט תמיד נמוך ממה שאתה רואה במפה.
    בדרך למטה הם מצד אחד עוברים באיזור האופטימלי עבורם, יכולים לצאת ברווח סביר. אם הסטייה עולה, זה מעולה עבורם... שזה הרי קשור לשיקול לפתוח אוכפים שמנמנים לחודש הבא.
    ביומיים האחרונים, כמו בפעמים אחרות שהיו ירידות סמוך לפקיעה... הם סוגרים PUT-ים ומבצעים כתיבות CALL-ים, אפילו עמוקים למדי.
    בהנחה שהמגמה נשארת שלילית הם יכולים גם ללבות את המגמה...

ככה אני פחות או יותר מבין את אופן ניהול עבודתם.
    שים לב לחתימה שלי :-)

הראל
    סביר להניח שאני צודק,

ושוב, תאוריות קונספירציה...
    למעלה מחודש שאני מציין שהמרכז הוא סביב 1130. שימו רגע בצד את כל התקבולים הנלווים,
    זה לבד נותן הגנה עד 1080. לכך יש להוסיף את הפעולה היחידה שביצענו החודש: קידום קולים,
    ואז התקבול מותח את הגבול לרמת 1070 לערך (גם בפקיעה בסקירה האחרונה ציינתי גבול
    1080 וזה עוד לפני תקבול בשבוע בו ירד המדד 5%). אין שחקנים שהסתבכו החודש, אך כפי שציינתי
    גם ככה ברמה שנתית הרווח לא משמעותי בשל כמות הפוזיציות הדלילה.
    שחקנים מתחילים לפתוח בהדרגה סביב 1080 נקודות. ככל שהתנודתיות בימים הקרובים תגדל
    כך הפיזור יהא רחב יותר.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    ושוב, תאוריות קונספירציה...
    למעלה מחודש שאני מציין שהמרכז הוא סביב 1130. שימו רגע בצד את כל התקבולים הנלווים,
    זה לבד נותן הגנה עד 1080. לכך יש להוסיף את הפעולה היחידה שביצענו החודש: קידום קולים,
    ואז התקבול מותח את הגבול לרמת 1070 לערך (גם בפקיעה בסקירה האחרונה ציינתי גבול
    1080 וזה עוד לפני תקבול בשבוע בו ירד המדד 5%). אין שחקנים שהסתבכו החודש, אך כפי שציינתי
    גם ככה ברמה שנתית הרווח לא משמעותי בשל כמות הפוזיציות הדלילה.
    שחקנים מתחילים לפתוח בהדרגה סביב 1080 נקודות. ככל שהתנודתיות בימים הקרובים תגדל
    כך הפיזור יהא רחב יותר.
    שחקן בוקר טוב, ביום ה' האחרון נוספו כתיבות של מאי: פוטים 13K רובם 1070-1060-1050. כן נוספו 15.5K כתובות קולים לאורך כל השדרה 1080-1130.

ביוני- נוספו 2.5 K כתיבות של פוטים וקולים , בשוקת בינונית.

זה לא נראה שביום ה' התחילו בסגירה.

בכל מקרה נשמח לקבלת עדכונים, תודה על המאמץ.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל
    ציטוט פורסם במקור על ידי sun99 צפה בהודעה
    שחקן בוקר טוב, ביום ה' האחרון נוספו כתיבות של מאי: פוטים 13K רובם 1070-1060-1050. כן נוספו 15.5K כתובות קולים לאורך כל השדרה 1080-1130.
    ביוני- נוספו 2.5 K כתיבות של פוטים וקולים , בשוקת בינונית.
    זה לא נראה שביום ה' התחילו בסגירה.
    בכל מקרה נשמח לקבלת עדכונים, תודה על המאמץ.
    שחקן שלום,

זו לא פעם ראשונה שאני לא ממש מצליח (כמו SUN) לראות את אותה סגירה שאתה מציין.
    וזה באמת ממש לא שאני לא מאמין לך... . להיפך.
    בכל זאת, אודה לך אם באמת תוכל להתייחס לנושא...

הראל
    סביר להניח שאני צודק,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות