לצערי אני לא יכול לדבר על ני"ע ספציפי.
כשמדובר בעסקאות גדולות, יתכן וגוף גדול החליט לקחת פוזיציה מסוימת, ולא חסר כאלה. זה שראית את זה קורה ב'זמן אמת' זה כבר מאוחר מידי.
בנוסף, אין בהכרח קשר לתזוזת המדד, כי לטענתך המדד עלה לאחר מכן ויתכן שהעסקה הייתה בכלל מכירה (יש עושה שוק בתעודות סל), את רק יודעת שהייתה עסקה - את לא יודעת את הכיוון.
לסיכום, אני לא מכיר דרך שאת יכולה להפיק מזה משהו משמעותי ועקבי - אבל מי יודע ? תחפשי ואולי תמצאי משהו חדש...

הכותב הינו עובד של קבוצת תכלית תעודות סל. הכותב אינו בעל רישיון יועץ השקעות על פי חוק הסדרת העיסוק בייעוץ השקעות, בשיווק השקעות ובניהול תיקי השקעות, תשנ"ה-1995. הכותב עשוי להחזיק בניירות ערך ו/או הנכסים הפיננסייםהנזכרים בהודעותיו. אין לראות באמור משום ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא לרכישה ו/או החזקה של ניירות ערך ו/או נכס פיננסי המתוארים בהן או המלצה להשקעה באפיקים ספציפיים. המידע הינו לידיעה ואינו מהווה תחליף לייעוץ מקצועי המתחשב בצרכים המיוחדים של כל אדם, וכל העושה שימוש בו, עושה זאת על אחריותו בלבד.