x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 14

נושא: אג"ח טאו

תצוגה בשכבות

שלום חברים, פיראט

דבר דבור על אופניו, ראשית מטרתי היתה להרגיע את החברים הצעירים לפני שיסתערו על הנייר עם סימני דולר בעיניים, ביקשתי להבהיר שאם אינך שודד ים מוסמך עם תעודות מוטב לך להתרחק. שנית לא השמצתי למיטב זכרוני שום אדם כל שכן 'טייקון' (אפילו החמאתי ללבייב רחמנא ליצלן), התרעתי מפני הגישה אותה מציג 'בן חוב' (הכינוי הנפלא של אודי) ולפיה מי שקנה אג"ח במחיר נמוך, אל לו לצפות לקבל את החוב בחזרה קל וחומר לנסות להרוויח וזה חידוש עולמי.
    "אל תשפוט אדם לפני שתגיע למקומו", מאחר וככל הנראה לא אקבל משכנתא של מיליון וחצי שקל עם הון עצמי של 15000 שקל לא אגיע לעולם למקומו, האם בשל כך אני מנוע מלחוות דעה על מעשיו?. ברור כי האחריות היא על נותן האשראי ובעניין המוסדיים שנתנו את הכסף אני שותף מלא לדעתך, דוגמא מהעת האחרונה ניתן למצוא בשרשור על דלק נדל"ן.
    לעצם הניתוח הוא כמובן ראוי ומתאפיין בגמישות מחשבתית אותה אני כה מעריך אצלך ולכן איני נוזף בך, נהפוך הוא, המשך להפרות אותנו ברעיונותיך המקוריים. יחד עם זאת להשליך את יהבך על מערכת המשפט הישראלית? מובטחות לך שנים ארוכות של כסף בסימן שאלה, ההשקעה המקורית והרווח אם בכלל יהיה, בסופן בעוד כחמש עשרה שנה ישאלו משקיעים צעירים כאן באתר, מי זה אילן בן דוב.

לא מאמינים? בוא נעשה סקר 'מי מכיר את יובל רן?'.

יום מוצלח
    ארז
    נערך לאחרונה על ידי ILEEAVIV, 15.05.2012 בשעה 09:32 סיבה: הגהה
    ​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות