x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: אסטרטגיה עם VXX ו- XIV

Hybrid View

אהלן אנחתון ושאר חברי הפורום.

זו פעם ראשונה שאני כותב כאן מאז נמחק לי המשתמש בעת העדכון באתר לפני כמה חודשים.

אנחתון, אינני מבין כיצד האסט' שלך שונה מהחזקת תעודות לונג ושורט לחילופין על כל מדד שהוא (תא25 לדוגמא).
    חישובי האחוזים שלך תקפים גם שם, והרווח שלך נובע מכך שלאחר תזוזה של השוק הפוזיציה שלך כבר מוטה לכיוון התזוזה (יש לך יותר לונג משורט או להפך), ולכן המשך תזוזה תניב רווח.

תרחיש (1) אצלך מניח כי התעודות יתקנו, אך אך אחת לא תחזור למצבה המקורי, לא ברור מדוע (אלא אם אתה מכניס את דמי הניהול שגובות התעודות).

בקיצור, להבנתי אתה פשוט משלם דמי ניהול רבים על חשיפה שאותה יכולת להשיג גם עם תעודה לכיוון אחד..

להלן אסט' אלטרנטיבית:
    1. שים את ה-2000$ במקמ וחכה.
    2. לאחר שאחת התעודות עלתה 5% (נניח ה-XIV), קנה 100$ על XIV והשאר את השאר במקמ.
    (את שלב זה ניתן להחליף ע"י קניה של 20X$ לאחר עליה של X%).

ניתוח:
    כל עוד התעודות מדשדשות , חסכת דמי ניהול ואפילו קיבלת כסף למנת שווראמה (הריבית על המקמ).
    לאחר שהתבצעה תנועה לאחד הכיוונים, אתה מקבל את אותה החשיפה שרצית, רק בדמי ניהול מופחתים.

בהצלחה למממשים.
    supgog.

ציטוט פורסם במקור על ידי supgog צפה בהודעה
    אנחתון, אינני מבין כיצד האסט' שלך שונה מהחזקת תעודות לונג ושורט לחילופין על כל מדד שהוא (תא25 לדוגמא).
    חישובי האחוזים שלך תקפים גם שם, והרווח שלך נובע מכך שלאחר תזוזה של השוק הפוזיציה שלך כבר מוטה לכיוון התזוזה (יש לך יותר לונג משורט או להפך), ולכן המשך תזוזה תניב רווח.
    שלום supgog,
    האסטרטגיה שונה מהותית מהחזקת תעודת לונג ושורט כגון מדד ת"א 25. לא היה כל טעם באסטרטגיה אם זה היה כך. תעודת שורט רגילה תהיה תמיד עם מינוף אפקטיבי ולכן רק במקרים נדירים תנוע באותה מידה (באחוזים) כמו תעודת הלונג המקבילה. זה לא המקרה בצמד התעודות שתיארתי. אתה מציע להיכנס לאסטרטגיה שהיא מראש לא ניטרלית ושוב זה לא המקרה כאן.
    לגבי יתר הדברים שכתבת, אני לא מסכים איתם ואני מניח שגם אתה תשנה את דעתך לאחר שתבין את ייחוד התעודות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות