x

עמוד 3 מתוך 13 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 127

נושא: אגח קרדן אןוי

Hybrid View

ציטוט פורסם במקור על ידי redarmy צפה בהודעה
    הם דוקא כן מדורגים אבל בכל אופן הבנתי את כוונתך

אשמח לשמוע על כמה כאלה שבאמת מכסים יותר מ-80 אחוז מההשקעה עד 2014 ואף יותר
    כמו שרשמתי לפני 2008 אגחי הזבל הכילו את האגחים הלא מדורגים ולאחר מכן הרבה אגחים מדורגים נכנסו לרשימה.
    בקשר לנקודה השניה קצת פיספסת אותי. אמרתי שישנם אגחים עדיפים בתשואה דומה. הרבה בזכות פירסומי הזרקור של פיראט רובם נותחו כאן בפורום, כל מה שצריך זה לחפש ולהחליט מה עדיף בשבילך.
    אם אתה בכל זאת מתעקש אז אלביט הדמיה אגח א' יפדה במלואו עד אותה תקופה ותוכל לקבל 100% מקרן + 40% רווח.
    נערך לאחרונה על ידי gimani, 06.06.2012 בשעה 01:32
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

שלום REDARMY,

אנסה להסתכרן לקו המחשבה שלך ונראה אם הבנתי - אתה אומר שהיום אתה קונה ב-80 אג', במהלך השנתיים עד סוף רבעון ראשון 2014 אתה מקבל חצי קרן+ריבית=סה"כ נניח 80% ממה שהשקעת, משמע 65 אג'.
    האם לזה התכוונת???
    בהנחה שלכך התכוונת, אתה גם יוצא מנק' הנחה שתוכל למכור את האג"ח אחרי 3/2014 באותם 80 אג' שקנית דהיום. נכון ??

ברשותך, אשאל אותך שאלה פשוטה - אם אתה יודע שאחרי המבול (להלן: התשלום שתקבל) מחכה סדום ואמורה (להלן: קופה ריקה) האם לדעתך המחיר של אג"ח א' יאפשר לך למכור אותו ב-80 אג' ??
    מסופקני.

אומנם נכונה האימרה: "פריירים לא מתים אלא רק מתחלפים" אבל בכל זאת....

בברכה,
    אודי

אהלן אודי
    אכן הבנת אותי נכון
    בגדול אני מחפש אג"חים עם מח"מים קצרים שיש להם פערי הון כדי לנצל תיקון
    העניין עם 2014 הוא PLAN B כמו שאומרים, למקרה שאני אתפס עם המכנסיים למטה כמה זמן ייקח לי לצאת מהברוך על מנת לסגור את מרבית הנזק שגרמתי לעצמי במידה והעסק יילך נגדי.

אני לא מחפש להשאר מספר שנים כדי לאסוף את כל התשלומים במידה ויהיו כאלה אבל מכין את עצמי לכל מצב.

אני מניח שכבר אתה יודע את תשובתי לשאלתך הפשוטה

שלום REDARMY,

שכחתי עוד צד לעניין - האם יש סיכויי שמחזיקי האג"ח הארוך (ב'), כולל חברנו הטוב PIRATE, יאפשרו את התשלומים השוטפים לאג"ח א' (50% קרן) כשהם נשארים בלי כלום???
    נראה לי שזה יעצר עוד לפני התשלום של 2014. אבל, הכל בתיאוריה.

בנוסף, שוב אנחנו רואים איך הקניות החוזרות (שכולם מהללים את הנושא, בניגוד לדעתי) מרוקנות את הקופה ומביאות אותה מהר לשוקת שבורה.

ואם אתה מתפלא על ירידות חדות היום, כך לדוג' את אחד האג"חים (להלן" "המאפיה מאשדוד") שדובר עליהם והומלץ עליהם רבות בפורום - ירד היום ב-19% !!!!

בברכה,
    אודי

ציטוט פורסם במקור על ידי udiwe צפה בהודעה
    ואם אתה מתפלא על ירידות חדות היום, כך לדוג' את אחד האג"חים (להלן" "המאפיה מאשדוד") שדובר עליהם והומלץ עליהם רבות בפורום - ירד היום ב-19% !!!!
    לא הוגן אודי
    1. האגח שילם היום 4% ריבית ו 33% מהקרן.
    2. אין בודקים אגח בפרספקטיבה של יום.
    3. מי שנכנס בזמן ההמלצה עדייו מורוח על האגח.
    בכלל הייתי מציע להשאיר את ההתנגחויות האלו בצד ולהתעסק בעיקר.
    המטרה אינה לשכנע אנשים שאתה צודק אלא להציג כמה שיותר נתונים ודיעות לגבי כל אגח כדי שהקורא יוכל לקחת החלטה מושכלת.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

ולא אמרנו מילה על הפרזיטים (שיאני השכר בבורסה כל שנה).
    קטע מתזרים המזומנים הצפוי

1 באפריל 2012 עד 31 בדצמבר 2012 במליוני אירו
    הוצאות הנהלה וכלליות 5
    1 ינואר 2013 עד 31 בדצמבר 2013 במליוני אירו
    הוצאות הנהלה וכלליות 5

הנה רק בשבילך אודי, החבר'ה להלן הפרזיטים מתכוונים לעבוד ברבעון הראשון של 2013 בחינם ואף לא לבזבז אגורה על כיבוד בישיבות

כמו תמיד מרבית חברות הפח פה בארץ אלו הן שמחזיקות בנכסים באירופה ובסין ומשמשות מסחטת כספים לעומדים בראשה.למשקיעים ולמלווים צפוי רק חוסר שעות שינה

מי שבאמת מתכנן על האג"ח הזה (א או ב) שימתין לקראת סוף 2012 הוא יהיה הרבה יותר זול אחרי שהדוחות הבאים שלהם יפלו למצולות

rema1
    אורח
    שלום אודי,
    לל"ט

הגם אתה בשעות מאוחרות LOL
    תודה על העדכון יפה לך

אני באג"ח כזה לא משקיעה ולו ש"ח והיה וכן עושה "ויברח" ומהר
    אני הרי ספורטאית אבל יותר לספרינט מאשר לארוכות - גם באג"ח מעדיפה קצרות יותר
    היינו בעגה המקצועית מח"מ קצר או, רחמנא ליצלן, בינוני וזהו.

סחירות עדיפה שתהיה מאשר לא תהיה LOL YEP ובאשר לתשואה, אתקל אתכם the more the better
    אני אוהבת כסף - בזבוזים להבדיל מ pirate שעדכן אותי שלא אוהב את המינוח הזה LOL אני דווקא מתה
    על המינוח הזה ומיישמת אותו - היום כל הרחוב הסתכל גם על התיק החדש של ארמאני שנרכש לאחרונה
    (אפשר היה לקנות אג"ח "זבל" בזה אבל עדיף משהו שישאר מאשר שימחק LOL)

capich carridos mio
    kindly be advised i am in a very good mood reason of which - well remains

g. nite
    sweet dreams guys
    Rr

rema1
    אורח
    Gimani g. nite

סליחה מה זה?

אנחנו בדמוקרטיה וכל אחד רשאי להביע את דעתו גם אם אינה נראית למישהו.
    כאן פורום של הבעת דעות והכל לגיטימי.

ומה זה לא הוגן סליחה?
    זה אתה מתנגח. הפורום דמוקרטי ואיש איש עם דעתו וניסוחיו.

ללט
    חלומות פז
    אולי אתה עייף

שלום חברים,

אנא, תשומת לבכם:

כפי שנוכחנו בחודש האחרון מצב החברה בכי רע ומחיר הניירות (מניה+אג"חים) נשחט עד דק.
    ומה אתם חושבים מעניין את מנכ"ל החברה (החשב הכללי לשעבר באוצר) הבוקר הזה??
    החברה ומצבה??
    מחזיקי האג"ח??
    אולי להקטין את עלויות שכרו הרם כדי להקל על החברה??

מצטער לאכזב אתכם, מה שמעניין את האדון הבוקר אלו הן האופציות שלו שיצאו מחוץ לכסף !!!!!!
    לפיכך, הוא פנה בבקשה לשנות את התנאים.

כל מילה מיותרת.

בברכה,
    אודי

ציטוט פורסם במקור על ידי udiwe צפה בהודעה
    מצטער לאכזב אתכם, מה שמעניין את האדון הבוקר אלו הן האופציות שלו שיצאו מחוץ לכסף !!!!!!
    לפיכך, הוא פנה בבקשה לשנות את התנאים.

כל מילה מיותרת.

אודי
    אני מסכים שכל מילה מיותרת. כל ההערה הזו אינה עיניינית ואינה מוסיפה ליכולת שלנו לנתח את האג"ח וכדאיותו. אם כבר, הפרשנות למעשיו של המנכ"ל צריכה לדעתי להיות הפוכה : כדאי מאד שלמנכ"ל יהיה אינטרס כלכלי חזק, למשל בצורת אופציות בתוך הכסף, לשיפור מצב החברה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות