x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: אבנר יהש

אבנר יהש

בוקר טוב
    שחקן יש לי שאלה בנוגע למניות הגז בעיקר לאבנר ודלק קידוחים
    בצאט האחרון שהיה איתך אמרת שברגע שיתחיל לזרון גז למדינה אתה נותן למניות האלו ערך כפול מהערך שלהם היום
    בא נקח בחשבון שאולי הם ימכרו חלק מליוותן והם כנראה יסגרו עוד חוזים .
    על הנפט אני לא מתייחס כי הסיכויים הם נמוכים מבחינתי אם יש זה מתנה
    נובל ציינו ש80% מהתשתית כבר מוכנה ובכלס לא נשאר עוד הרבה זמן תוך 8 -10 חודש הגז יתחיל לזרום
    אז השאלה היא למה אין המלצת קנייה למניות האלו בתיק של האתר?
    ואם אתה לא ממליץ עלהם אז למה ?
    תודה רבה לשחקן על כל ההתייחסויות והאיכפתיות עד כה

היי ברק
    לדעתי צריך לחכות להודעה על נפט בלוויתן לפני שמשקיעים באחת מהחברות הללו. אם אתה חושב שיהיה נפט עדיף להשקיע ברציו ואם לא אז עדיף לחכות ולאסוף את אבנר בשער נמוך אחרי ההודעה. אומנם אלו שיקולים של סוחר יותר מאשר של משקיע אך שוב, לדעתי זו הגישה הנכונה במקרה הזה.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

אני דיי חושבים אותו הדבר כי אני בפנים כרגע אבל הכסף הגדול אצלי מחכה לבנתיים

אין לי מושג מאין ההערכה כי לויתן יתחיל להזרים גז תוך 8-10 חודשים. במקרה האופטימאלי זה הלוז של תמר,
    ואדגיש את שאמרתי בצאט והסיבה בגינה אין המלצה בשלב זה: רציו בלי נפט אין לה למי לייצא את כל המאגר
    הנוכחי. זה לא שלא ישאב גז אבל בהחלט תמר מספק את כל הצרכים לשנים רבות קדימה, ולכן לא ימהרו לפתחו.
    נקודה נוספת - אם אין נפט ברציו המניה תצנח ואז אני אכניסה לתיק המניות באתר מהסיבות המובנות.

שחקן תודה על ההתייחסות אבל דיברתי על מאגר תמר בלבד ועל מניית אבנר לא רציו
    ואני מדבר רק על מאגר תמר ועל ההשפעות של זרימת גז על מניות אבנר ודלק קידוחים פלוס בונוס קטן שכול להיות למניות אלו ממכירה של חלק מלוויתן והכנסת שותף אבל עדיין העיקר זה מאגר תמר ועל ההשפעות שיהיה על המניות האלו כאשר כל הפרוייקט יושלם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות