x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 25 מתוך 25

נושא: אוכף חודש מאי - מה דעתכם?

rema1
    אורח
    golf
    שבש,
    מצטערת על ההפסדים, בטוח בעתיד תכסה.
    בשבוע פקיעה לא נראה לך שכדאי לנוח קצת?
    סיכוי מול סיכון LOL
    אשר אתה חסר!!!!!
    בהצלחה לך ולכלם!!!

פוזיציה של אוכף או שוקת אינם מתאימים לשוק תנודתי, כפי שצפוי להתחיל ביום ראשון הקרוב, 29.4.12, במקרה שלנו עליות. הנסיון שלך למזער את הנזק מהפוזיציה, עלול להיגמר בנזק גדול יותר.
    השאלה שלך צריכה להיות, באיזה עוצמה יסגר הפער שנפתח בין הבורסה בת"א לבורסות בחו"ל .
    אני מציע לך לבדוק זאת ביום ראשון מיד עם תחילת המסחר באופציות .
    במידה והעליות יהיו סביב 1%-1.5%, תקנה קולים ואני לא אומר איזה ובאיזו כמות, כי הכל תלוי ברמת הסיכון האישית שלך.
    סביר להניח שהעליות יתחזקו במהלך המסחר ואז הרווח בקולים ימזער את הנזק בפוזיציה.
    במהלך המסחר כדאי יהיה לממש את את הרווח בקולים וסביר להניח שאם הבורסה תסגור בעלייה של 2-2.5% , יהיה מימושון ביום ב' למחרת ואז נחשוב שנית מה עושים.
    במידה והבורסה תפתח בעליות של 2-2.5% ומעלה, אני מציע לא לעשות כלום ולחכות למימושון ורק אז לנסות למזער את הנזק.
    המימושון יכול להגיע במהלך המסחר או למחרת.

חברים,

תודה למגיבים, רמה למה הפסדים? החודש רק התחיל... שער הפקיעה קובע ולא מחר. מוטי אייל, אני לא מאמין בקנייה חשופה של אופציות לצורך הגנה. זה הימור נטו ובשביל זה אפשר ללכת לקזינו לא צריך בורסה בכל אופן תודה רבה לכולם מעריך את הזמן שאתם מקדישים לזה. את התיקונים לאוכף אני לא מתכוון להתחיל מחר ממש אין טעם. יש עוד חודש שלם ולכן צריך סבלנות. תזכרו שהסיכון באוכף מוגבל כי התגמול גבוה מאוד לכן יש לקחת את הכל בפרופורציה.
    ושוב תודה לכולם.

שחקן, אשמח לשמוע גם מה דעתך בנושא.

בברכה.

גולפי.

ציטוט פורסם במקור על ידי GOLFMAN צפה בהודעה
    חברים,

תודה למגיבים, רמה למה הפסדים? החודש רק התחיל... שער הפקיעה קובע ולא מחר. מוטי אייל, אני לא מאמין בקנייה חשופה של אופציות לצורך הגנה. זה הימור נטו ובשביל זה אפשר ללכת לקזינו לא צריך בורסה בכל אופן תודה רבה לכולם מעריך את הזמן שאתם מקדישים לזה. את התיקונים לאוכף אני לא מתכוון להתחיל מחר ממש אין טעם. יש עוד חודש שלם ולכן צריך סבלנות. תזכרו שהסיכון באוכף מוגבל כי התגמול גבוה מאוד לכן יש לקחת את הכל בפרופורציה.
    ושוב תודה לכולם.

בברכה.

גולפי.
    בצ'אט ביום הפקיעה שחקן אמר "אם כבר אוכף אז על 1130"
    אני מצטט מהזכרון, אפשר לבדוק.

שיהיה בהצלחה.

ציטוט פורסם במקור על ידי GOLFMAN צפה בהודעה
    חברים,

ושוב תודה לכולם.

בברכה.

גולפי.

עוד לא התחיל מאי (קלנדרית) ,יש 4 שבועות ,הם יכולים לעלות ל 1200+++ומשם לרדת ל 1160 או 1170

החיפזון מהשטן,תמיד נמצא לך דרך למזער נזקים

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות