x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: פתיחת פורום גז ונפט

Hybrid View

מנחם יקר - לפתוח פורום נוסף זו לא הבעיה. אני בחרתי להיות אחרון בכדי שהאתר ישמור על מקצועיותו ורמת
    דיון גבוהה שלא יכלה להתקיים לטעמי עד התקופה האחרונה. החוכמה היא לא לכתוב 1000 הודעות שלא
    תורמות כלום אלא רק דיון ענייני. אם היינו רוצים תנועה לאתר פשוט יכולנו לפתוח פורום גבעות; פורום הכשרה;
    ופורום מודיעין. אז היינו מקבלים שרשור מלא בהודעות " יש לפיד" "אין לפיד" "הלהבה בצבע אדום" "לא, היא בצבע בורדו" .
    אני רואה לעיתים דיונים של עשרות תגובות ויותר, ואפילו לא אחד שיודע ומכיר את דוחות החברה לעומק וכותב בלי אינטרס.
    יותר מדי כאלה שמריצים את המניה, ומנגד בודדים שמשום מה שמחים לאיד. מכיוון שאנו מוותרים מראש על שניהם, העדפתי
    שלא לגרום נזק גם אם המחיר הוא דיון דל יחסית בנושא אטרקטיבי.
    אגב, בדיוק מאותה סיבה אני לא מוצא לנכון כרגע לפתוח פורום ביומד. יותר מידי התלהמות, מעט מאוד אנשים שקראו את דוחות
    החברות, ומנתחים מניות חלום כנדרש. יתכן בהחלט וזה לא צעד נכון לכלל האתר, אך אני סבור שהאתר מעט שונה ברמת הדיון שלו.

יוזמה ברוכה וכל הכבוד.
    הייתי ממליץ לסכם או לתמצת את הכנס גם עבור אלו שלא נרשמים.

זה יכול להיות ע"י תעוד הרצאות מסוימות (YouTube) או לחילופין סיכום שיוצג כאן בפורום.

בכל מקרה יישר כח שחקן.

ori88

את הכסף הגדול במניות הנפט והגז לא עושים בזמן שהתגלית כבר ידועה ,ויש הסכמים ממכירות .והגז והנפט זורמים החוצה. אלא רק בתקופה של החוסר ודאות .כן בזמן שיש לפיד בצבע בורדו ,או אדום, או ירוק . שם נמצא הכסף .ופה אנחנו בשביל הכסף, לא בשביל הרישום של הדוחות. אנחנו רוצים לקנות בשמועות כן רק בשמועות ולמכור בידיעות .

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות