x

עמוד 24 מתוך 24 ראשוןראשון ... 14222324
מציג תוצאות 231 עד 234 מתוך 234

נושא: זהב

חיפושית כחולה מה ההסבר לירידות החדות? אני מבין שהעליות הן בגלל התקופה והערך אבל אודה להסבר מה יכול להשפיע על קפיצות חדות כאלה "באמצע" עליה

אני יותר מנתח את הגרף מאשר מנסה להבין את הכוחות שמסביב, אך לגמרי סביר שחלק מהמשקיעים אחרי העליות החדות יבקשו להיפגש עם הכסף.

מחיר הזהב: 5109 דולר

תנועת לונג שבועי מדשדש מעלה

====================
    הגרפים מתוארים על בסיס "ניתוח טכני", כל אירוע מדיני במיקרו או במאקרו, כלכלי או אחר עלול לגרום לכך שהתחזית לא תתקיים והיא עלולה שלא להתקיים גם ללא אירוע כלשהו. האמור אינו תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. כל מי שפועל על סמך הכתוב או המושמע עושה זאת על אחריותו בלבד. אני מצהיר בזאת שהדעות המובעות בעבודת אנליזה וניתוח זו, משקפות נאמנה את השקפתי ודעותיי האישיות על ניירות הערך, ותעודות הסל המסוקרים. וכי אני לא מקבל שכר/פיצוי על המניה המוזכרת במאמר זה.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

מחיר הזהב: 5278 דולר

תנועת לונג יומית מדשדשת מעלה.

===============
    הגרפים מתוארים על בסיס "ניתוח טכני", כל אירוע מדיני במיקרו או במאקרו, כלכלי או אחר עלול לגרום לכך שהתחזית לא תתקיים והיא עלולה שלא להתקיים גם ללא אירוע כלשהו. האמור אינו תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. כל מי שפועל על סמך הכתוב או המושמע עושה זאת על אחריותו בלבד. אני מצהיר בזאת שהדעות המובעות בעבודת אנליזה וניתוח זו, משקפות נאמנה את השקפתי ודעותיי האישיות על ניירות הערך, ותעודות הסל המסוקרים. וכי אני לא מקבל שכר/פיצוי על המניה המוזכרת במאמר זה.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות