אני רוצה לקלקל קצת את ה"שמחה".
ברור שלא ניתן להרוויח ברציפות באופציות, אבל ניתן היה לצפות לתוחלת חיובית, ולמה אני מכוון: מזה מס' חודשים אני מבצע את האסטרטגיות של שחקן ומרוויח מידי חודש כ - 200 שקל ליחידה. הביצועים שלי תמיד פחות טובים מאלו של שחקן, וזה לא בגלל טעויות שלי - אני מבצע תוך דקות מקבלת ה sms ולא רב על הסכומים, אבל גם אם הייתי מקבל את מחירי שחקן המצב לא היה הרבה יותר טוב. בקיצור, זה מה יש.
עכשיו סגרנו את מרץ בהפסד של 5000 שקל, שזה אומר רווחים של 25 חודשים נעלמו בחודש.
אגב, זה גם מה שקרה לי ולרבים אחרים באוגוסט ללא שחקן.
המשפט:"להרוויח בכפיות ולהפסיד בדליים" אותו חוויתי על בשרי באוגוסט, מקבל עכשיו משנה תוקף.
להגיד שציפיתי ליותר ? ברור! שיערתי שמקצועיותו של שחקן, שאינני חולק עליה, תוביל אותנו רק לחצי הראשון של המשפט ההוא, ושמידי פעם נפסיד איזה כפית, אבל לא דלי - את זה אני יודע לעשות בעצמי.
אין בי כעס על אף אחד, אבל לשם ההגינות והלימוד הייתי שמח לקבל ניתוח פתוח וכן של שחקן לכל המהלך מתחילתו ועד סופו, כולל תשובה לשאלה: האם זה נכון, באופן עקרוני, להמר על כיוון בבחינת ירד נרוויח, יעלה נפסיד.
עוד הערה לסיום: אני מעריך את פועלו של שחקן באתר וגם לומד לא מעט, אבל למרות המעשה ההתנדבותי נוצרת מחוייבות אתית של שחקן לאלו ההולכים אחריו ורואים בו מורה דרך, ומכאן נובע מה שכתבתי למעלה.