ציטוט פורסם במקור על ידי המכונה צפה בהודעה
אנחנו רואים כבר שנה בערך שהדולר אירו משחקים על 1.3 . כל פעם שירד לכיוון 1.25 תקן אותי אם אני טועה

קובץ מצורף 247
כן, שים לב בגרף המצורף לקטע שמסומן בצהוב, זה התחום עם הגבולות שאתה מדבר (1.25 - 1.35 על תקופת זמן של שנה), ותאמר לי בבקשה איפה אתה רואה לאורך השנה המדוברת ירידה כזאת שאתה מגדיר אותו ככל פעם, אני רואה בסה"כ ירידה אחת בלבד וגם לא 1.25 הכי נמוך שאני רואה זה, 1.2623

ראינו תיקון תוך מקסימום שבוע. כנל כל פעם שעלה ל 1.35 וזה עם כל מה שקרה באירופה כולל יוון וספרד וכל
הדפסות הכסף.

בגבול עליון שאתה מדבר (1.35), שים לב שוב לגרף, ותראה שבפרק זמן המדובר, שנה האחרונה, היינו הרבה יותר זמן מעל 1.35 והרבה מעל, מאשר נמוך מזה

למה בעצם לא פשוט לתפוס פוזיציה בכל פעם שהוא מתרחק מ 1.3 ? אם תוכל להראות גרפים שסותרים את
החזרה אני אשמח כי בכל גרף שאני בדקתי הוא מייד חזר לנקודה.
אי לכך, אני מניח שאולי מדובר בטעות כתיב, והכוונה היא מתחילת השנה, ולא שנה שלמה אחורה

EURUSD_1440.jpg

גם כאן סימנתי את הגבולות המדוברות בצהוב (1.25-1.35 מתחילת השנה עד היום), ואני רואה שמדובר סה"כ, בפעם אחד בלבד, נגיעה בגבול העליון, ופעם אחד בלבד, בגבול התחתון (1.26323 אמרנו כבר !), אי לכך אני לא מבין בדיוק איך אתה רוצה לסחור את זה, מאחר ומדובר בנגיעה אחת בלבד בגבולות שאתה מדבר.

המשך יום טוב