x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: שאלה נאיבית

Hybrid View

שאלה נאיבית

אנחנו רואים כבר שנה בערך שהדולר אירו משחקים על 1.3 . כל פעם שירד לכיוון 1.25 תקן אותי אם אני טועה
    ראינו תיקון תוך מקסימום שבוע. כנל כל פעם שעלה ל 1.35 וזה עם כל מה שקרה באירופה כולל יוון וספרד וכל
    הדפסות הכסף.
    למה בעצם לא פשוט לתפוס פוזיציה בכל פעם שהוא מתרחק מ 1.3 ? אם תוכל להראות גרפים שסותרים את
    החזרה אני אשמח כי בכל גרף שאני בדקתי הוא מייד חזר לנקודה.

ציטוט פורסם במקור על ידי המכונה צפה בהודעה
    אנחנו רואים כבר שנה בערך שהדולר אירו משחקים על 1.3 . כל פעם שירד לכיוון 1.25 תקן אותי אם אני טועה

קובץ מצורף 247
    כן, שים לב בגרף המצורף לקטע שמסומן בצהוב, זה התחום עם הגבולות שאתה מדבר (1.25 - 1.35 על תקופת זמן של שנה), ותאמר לי בבקשה איפה אתה רואה לאורך השנה המדוברת ירידה כזאת שאתה מגדיר אותו ככל פעם, אני רואה בסה"כ ירידה אחת בלבד וגם לא 1.25 הכי נמוך שאני רואה זה, 1.2623

ראינו תיקון תוך מקסימום שבוע. כנל כל פעם שעלה ל 1.35 וזה עם כל מה שקרה באירופה כולל יוון וספרד וכל
    הדפסות הכסף.

בגבול עליון שאתה מדבר (1.35), שים לב שוב לגרף, ותראה שבפרק זמן המדובר, שנה האחרונה, היינו הרבה יותר זמן מעל 1.35 והרבה מעל, מאשר נמוך מזה

למה בעצם לא פשוט לתפוס פוזיציה בכל פעם שהוא מתרחק מ 1.3 ? אם תוכל להראות גרפים שסותרים את
    החזרה אני אשמח כי בכל גרף שאני בדקתי הוא מייד חזר לנקודה.
    אי לכך, אני מניח שאולי מדובר בטעות כתיב, והכוונה היא מתחילת השנה, ולא שנה שלמה אחורה

EURUSD_1440.jpg

גם כאן סימנתי את הגבולות המדוברות בצהוב (1.25-1.35 מתחילת השנה עד היום), ואני רואה שמדובר סה"כ, בפעם אחד בלבד, נגיעה בגבול העליון, ופעם אחד בלבד, בגבול התחתון (1.26323 אמרנו כבר !), אי לכך אני לא מבין בדיוק איך אתה רוצה לסחור את זה, מאחר ומדובר בנגיעה אחת בלבד בגבולות שאתה מדבר.

המשך יום טוב
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

התכוונתי מתחילת שנה נכון אבל יש כאן 5 אולי אפילו 6 פעמים שחוזרים בול ל 1.3 יש כאן מספיק בשר מבחינת פיפסים

ציטוט פורסם במקור על ידי המכונה צפה בהודעה
    התכוונתי מתחילת שנה נכון אבל יש כאן 5 אולי אפילו 6 פעמים שחוזרים בול ל 1.3 יש כאן מספיק בשר מבחינת פיפסים
    אז מה אתה רוצה לעשות כשמגיע 1.3, תסביר שאבין

בוקר טוב אליהו

לדעתי כוונת המכונה היא לאסטרטגיית דשדוש, דהיינו שעולה לכיוון 1.35 לוקח שורט יעד 1.30 וההיפך כאשר מתקרב ל 1.25 לוקח לונג יעד 1.30.
    נשמע סביר למי שמניח דשדוש, אולי אפילו היה מניב כמה פיפסים מתחילת השנה.
    המלצתי לאדון המכונה, אל תהיה ממונף מדי בזמן התעלול הסיכון גבוה.

קח סיכונים בהגיון

ארז
    ​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

ציטוט פורסם במקור על ידי ILEEAVIV צפה בהודעה
    בוקר טוב אליהו

לדעתי כוונת המכונה היא לאסטרטגיית דשדוש, דהיינו שעולה לכיוון 1.35 לוקח שורט יעד 1.30 וההיפך כאשר מתקרב ל 1.25 לוקח לונג יעד 1.30.
    נשמע סביר למי שמניח דשדוש, אולי אפילו היה מניב כמה פיפסים מתחילת השנה.
    המלצתי לאדון המכונה, אל תהיה ממונף מדי בזמן התעלול הסיכון גבוה.

קח סיכונים בהגיון

ארז
    שים לב בגרף שצירפתי שהיות ומדובר רק בפעם אחד שנגע למעלה ופעם אחד למטה, זה רחוק מלהיכנס לקטגוריה הזאת, ולעבוד בשיטת הדשדוש

יום טוב

למה אתה אומר אבי פעם אחת יש שם כמה פעמים שחוזר ל 1.3 בגרף שהעלית.תן לי בבקשה
    הסבר מה זה אומר דשדוש כמה ימים כמה תנועה אני באמת רוצה להתקדם בתחום ואולי ההגדרות
    שלי שמגיעות מאופציות על מדדים ומניות שונות במטח ביחס למה מוגדר דשדוש.גילוי נאות אני יחסית חדש
    בתחום וכרגע פועל במינימום מינוף בשביל להכיר את הצמדים הבולטים וההתנהגות.

נכון שיש בגרף כמה פעמים שחוזר ל 1.3, אבל תקשיב טוב טוב, מ 1.25 ל 1.3 יש רק פעם אחת בלבד וכן מ 1.35 ל 1.3 יש גם רק פעם אחת בלבד.

לכן ביקשתי להבין ממך בדיוק, מה שיטת המסחר שאתה מנסה לקרוא מהגרף.

המשך יום מוצלח

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות