x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 18 מתוך 18

נושא: בזק - נזק =)

בזק היא מניית דיבידנד ומנית עוגן. רק הנדלן שברשותה (וכן, אין זו טעות - לבזק קרקעות ונדלן אדיר) יכול לספק לה יציבות אל מול השוק.
    איני חושב שפסגות הוציאו הודעת מכירה בכדי לרכוש אבל אני יכול לומר שפסגות לא הקטינו את רכיב בזק בתיק המניות שלהן. אין קשר בין אנליסטים לנעשה בבתי ההשקעות, ולעיתים קרובות בית ההשקעות פועל בניגוד לדעת האנליסטים. אז, נדמה כי הם הוציאו הודעת מכירה בכדי לרכוש, ולכן כל תאוריות הקונספירציה שבחלקן אכן נכונות (ראו מקרה של אנליסט מפורסם שהוציא המלצת קניה של 20%; בית ההשקעות שלו מכר עוד באותו יום את המניה - ולאחר שבוע פתאום המלצת מכירה של 20%. לא שאני חושב שכולם פועלים כך, אבל בהחלט יש גם מקרי קיצון.

rema1
    אורח
    תודה רבה ...............
    גם אני חשבתי ככה תודה רבה
    מישהו אמר באתר בצורה פסקנית ביותר כי בזק לקראת פשיטת רגל ?????ממש ....ועל הקביעה
    הפסקנית הזאת אני לא הגבתי כלל. אבל .....כאן אומר שקביעה כזאת הינה טעות אדירה וחוסר הבנה של
    הנקרא מ.ש.ל
    שאפו
    חג פסח שמח לך ולמשפחה

באותו בית השקעות נתנו לפני שנה בדיוק יעד לבזק 1120 ועכשיו אומרים 500 ...
    נו שויין !
    במדינת הגנבים שלכם אין לסמוך על אף אחד זולתכם וכל אחד אמור לפעול על פי תוכנית המסחר שלו .
    כמו שהעץ לא צומח עד השמיים כך גם הקילה לא נופל עד הריצפה .
    חג שמח .

אני דיי מסכים איתכם אבל גם אני מחזיק אותה וקניתי אותה בשער 640 ועדיין שנת 2012 התחרות תגבר והשאלה עד כמה היא יכולה לרדת לפי דעתכם?

אני גם מחזיק אותה ואני חושב שזו תהיה טעות למכור

השאלה גם האם לחזק ... מה שנקרא בשפת העם: למצע אישית כל פעם שיש בבזק ירידה משמעותית, בא לי דווקא לקנות ממנה עוד.

ניב חיזוקים זה מאוד תלוי בעומק הכיס שלך / סבלנות / תוכנית המסחר שלך .
    נכון ליום א לפני המסחר לבזק התנגדות ב-610 לערך ותמיכות ברמות 585 ו-560 .
    בהצלחה.

rema1
    אורח
    אורי בלס הנכבד,

שלום לך, מה שלומך? אתה נשמע כל כך פסקני ...........שאפו עליך? מי יודע מה יקרה מחר ואתה זהו יודע הכל.

אורי בלס להזכירך הפסדת בהתערבות על כי"ל - אולי שכחת אני לא. מסה מחכה לי בגדול.....LOL
    והיתה התערבות גם בעבר שאני הרווחתי מה לעשות עם עובדות לא מתווכחים ..........
    מימושים לאחר פסח YEP
    אגב היו פה ושם טעויות על המלצות שאתה חושב שנתנו לי על בזק מילא לא נורא תתטעה אני מוותרת. לך כן לאחרים לא ולא......................
    המשך ערב נהדר

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות