ציטוט פורסם במקור על ידי izhakba צפה בהודעה
שלום לכולם!
אני קורא סמוי בפורום מפעם לפעם, ואני מעוניין להיכנס לשוק ההון.
יש ברשותי באזור 50 אלף שקל שזמינים להשקעה, וכיון שאני ממש לא מבין מספיק בשוק ההון כדי לקחת החלטות כאלה, אני מעוניין לעקוב אחרי האסטרטגיה של "שחקן" מילה במילה, ולקוות לטוב. כמה שאלות:
אני רואה בהודעות שם שהם "סוגרים" אחרי רווח של 20 אחוז, 25 אחוז. האם הכוונה לרווח בפועל? כלומר השקעתי באסטרטגיה עשר אלף אקצור בסגירה 12 אלף? זה נראה מהיר מדי, הודעות הסגירה מופיעות כל שבוע, אולי אני לא מבין נכון.
איך אפשר להתחיל עם האסטרטגיה הזו? אני הולך לבנק, וקונה כל מה שכתוב שם? באיזה מחיר שיש? ניסיתי לנהל תיק וירטואלי באתר גולדטיפ אבל לא הבנתי איך קונים, יש שם המון הגדרות שונות ומשונות. אז איך זה מתבצע בפועל? (אני יודע שזה קצת מביש לשאול בפורום כזה, לכן פניתי לאזור המתחילים... :-)
תודה רבה.
איציק ערב טוב,

מהודעתך ברור שאין לך מושג, על כן ההשקעה הטובה ביותר שלך זה לשמור חזק מאוד את החמישים אלף צמוד לחזה ולא לעזוב אותם, זאת עד שיהיה לך מושג, תהיה לך הבנה ולאחר שתצבור נסיון ותכשיר את עצמך.

ראשית, אתה צריך לבחון מה אתה רוצה לעשות, להשקיע או לסחור אלה שני מישורים שונים ובמיוחד בפרמטר של זמן.

שנית, אתה צריך להתאים את סוג הפעילות לסוג האופי שלך.

שלישית, אתה צריך להחליט האם אתה מתכוון לעסוק בכך בעצמך שאם כן עליך לקחת בחשבון שהדבר דורש אנרגיות, זמן, מוטיבציה רבה ובסופו של דבר עשוי לגבות ממך תעצומות נפש גדולות.

אם אתה לא תהיה מוכן להשקיע את כל הנדרש עדיף שתפקיד את הכסף שלך בידי מנהל השקעות או יועץ עליו אתה סומך.

אם תהיה מוכן לעבור את כל מסכת היסורים ולספוג את מנת הסיפוק מתחום זה אתה צריך לפעול מתחילה באופן יסודי.

ראשית, אתה צריך לקנות דעת, ללמוד ולהבין את החלק התאורטי. אם באמצעות קריאה, יש לא מעט ואם באמצעות קורסים מסודרים.

שנית, צריך לרכוש נסיון , זה הדבר החשוב ביותר לחוות הפסדים, לחוות רווחים, להחמיץ רווחים גדולים, זה הקטע הפסכולוגי.

שלישית, אתה צריך תוכנית, לתכנן את ניהול הכסף להבין היכן אתה נמצא ומה אתה רוצה להשיג.

רביעית לא להתפתות להבטחות מנצנצות , זכור החמדנות היא אם כל חטאת שוק ההון פועל על בסיס חמדנות שהופכת לחשש שהופך לפחד שהופך לפניקה ומשם הדרך לזיעה קרה כבר קצרה.

אם אתה מתאים , דהינו באופן בסיסי יש בך את מה שצריך כל התהליך צריך לקחת לכל הפחות 48 חודש, אין קיצורי דרך, אין ארוחות חינם.

אם תגיע למסחר באופציות על "רטוב" תקצה לכך הון שמראש אתה יודע שכל כולו עשוי להמחק. זה אגב התסריט בעל הסיכוי הרב ביותר.

באתר כאן הצטבר חומר רב מאוד , יקר ערך ונסיון של שנים, כדאי לצלול לתוכו ולעיין בו באופן סדור לאחר שתרכוש את הידע הבסיסי בשוק ההון.

אם תחליט לעבוד באופציות , לאחר שתבצע הרבה פעולות על יבש למשל באתר הזה: http://www.zerosum.co.il/

כדאי מאוד להירשם לקורס מעוף למשל לקורסים שמציע אתר זה.

תמיד תזכור ידע, ניהול הכסף ומעל לכל ניסיון.

שא ברכה ובהצלחה!