x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 11

נושא: אזהרה

אזהרה

בימים האחרונים התגלתה לנו תופעה דוחה שאנו מוקיעים אותה מכל וכל.

משתמשים בודדים באתר לקחו על עצמם את תפקיד יועץ ההשקעות והחלו לנהל תיקים של חברים אחרים מהאתר תמורת תשלום. חלק אף הגדילו לעשות ופנו מיוזמתם לחברים מבולבלים בהצעת יעוץ תמורת תשלום.

מעבר לעובדה שאותם "מומחים" הצליחו להפסיד כספים, לאותם ארבעה חברים שכן התפתו, בשלושה חודשי ראלי ועל מה שניתן להסיק מכך, הרי שהדבר מנוגד לחלוטין לרוח האתר!
    האתר אינו למטרות רווח אלא לשם עזרה הדדית, שיתוף, ומתן כלים לסוחר המיומן או המתחיל.

מי שרוצה תשלום עבור טיפ או עזרה – מקומו לא כאן.

החוק מתיר לאדם לייעץ לעד 5 לקוחות קלנדרית ללא תעודת יועץ. זה החוק היבש. בפועל מסתתרים עוד אילו תת-סעיפים דוגמת הצורך במילוי צרכי לקוח, פירוט מלא של כלל העסקאות שבוצעו בתיק בצורה ישירה, הצהרה נלווית במס הכנסה, הכרה ע"י מס הכנסה, ועוד פרטים רבים החושפים את ה"יועץ" לתביעה אדירה מצד הלקוח ומקרים כאלה לא חסרים.
    על מה שנעשה כאן בחדרי חדרים אין לנו שליטה אך יעוץ ראוי שיעשה בידי מי שהוסמך לכך, והציג נתונים מבוססים משנות פעולה רבות. מי שאינו פועל לפי כלל זה שם את כספיו על קרן הצבי.

לאור הדברים הללו, ולמען ההבהרה האתר מסיר כל אחריות ממקרים אלה ודוגמתם.
    משתמש שיפנה לחבר באתר בהצעת יעוץ תמורת תשלום יסולק לאלתר, והאתר יפעל פלילית בהתאם לחוק הייעוץ כנגד אותו אדם !
    אגדיל ואומר כי נעניק סעד משפטי מיוזמתנו ועל חשבוננו לכל משתמש שהתפתה והפסיד את כספיו בדרך זו, בכדי לפצותו אזרחית ופלילית כנגד העוול שנעשה לו.
    האתר שומר לעצמו את הזכות אף לתבוע ללא הוכחת נזיקין בשל פגיעה אפשרית במוניטין האתר או שימוש באתר לעשיית רווחים
    .

אין שום בעיה להמשיך להמליץ על מניות, להעלות מניות שונות וכדאיות ולהעריך מגמות וכיוצא בזה. כל אלה יעשו שלא בתמורה או בכוונה לרווח עצמי. רבים הפנימו את רוח וחוקי האתר, ומבצעים זאת עם גילוי נאות כי מחזיקים במניה, ועל כך תודתי והערכתי.

מעבר לכל הנושא המשפטי והפלילי בפן האישי:
    לא על כל דבר שאפשר לקבל כסף ראוי לבקש כסף. לפעמים שלח לחמך על פני המיים ישיג תועלת
    רבה יותר ברבות הימים מאשר אותם כמה מאות שקלים.

שבת שלום.

Re: אזהרה

תודה שחקן וישר כוח

צודק ב 100 אחוז אין לזה מקום
    enjoy the silence

כל הכבוד והמבין יבין אני מקווה שישארו באתר הזה רק האנשים הישרים ולא רודפי הבצע המנצלים אנשים ומפתים אותם באומרם הרווחתי ככה וככה ואף פעם לא מספרים כמה הם מפסידים הם מראים לנו רק את הרווחים שלהם וזאת בכדי למשוך אליהם עוד לקוחות ואחרי שהם מפסידים את כספם הם אומרים ללקוחות אף אחד לא אמר לך לתת לי ליעץ לך או לנהל את תיקך או מקרים אחרים שאומרים לקנות מניות ללא כל ידע רק לפי תחושת בטן וללא כל ניתוח ואנשים נופלים בפח בנתיים אותו אדם כבר מכר את המניה ואחכ אתה שואל את האדם למה אמרת לקנות על סמך מה הוא מיד אומר אני לא אמרתי דבר כזה ומכחיש מיד

לדעתי כל אדם שמבקש כסף עבור יעוץ הוא אדם שפל,ומקומו לא באתר הזה,

חברים
    אין כל רע להשתמש במנהל תיקים
    הבעיה מתחילה כשאדם בעל הבנה חלקית מבטיח תשואה גבוה
    ומהמר על כספי לקוחותיו.
    אני מכיר אישית אדם שהפסיד מיליונים כיוון שסמך על אדם אחר
    שניהל 3 תיקים והבטיח תשואה גבוה וסיכון של עד 20% מהכסף.
    אותו "מנהל תיקים" נכנס לסיחרור של הפסדים, לא עמד במילתו
    והפסיד 100% מהכסף.
    (2 האנשים אגב אינם קשורים לאתר זה)
    עדיף שתבחרו קרן או סל אם אתם מעדיפים שמישהו אחר ינהל את הכסף.

LONG

משי חושב שהו יועץאומבקש להרויח מיעוץ כדי שיפתח מסרד ליעוץוידאג לפרנסתו בכבוד אבל לו דרך הצט והאטר של שחקןמעוףאלי שמבכשים להריץ מניות בוקשה אל תעשו זות על חשבונינו ותודה מרוש

ישר כח שחקן!

לדעתי בקרוב ינטע בקק"ל "יער שחקן מעוף"

לא להאמין, כמה אנשים יכולים להיות קטנים ורמאים גדולים..
    אני בכלל חושב שכל אחד צריך לנהל לעצמו את התיק ומקסימום להתייעץ עם מישהו מקצועי (ברוקרים מוסמכים, היועצים בבנקים), לקבל פה ושם טיפים, לא מעבר, ובטח לא לתת למישהו אחר את הכסף שלהם שישקיע אותו.

חבל לשמוע שדווקא בתקופה הזו הם עוד הפסידו כסף.

בעידן הקואוצ'רים לעשיית פיפי , אני לא מתפלא שקמו גם יועצים בשקל לתיקי השקעות , הכל מגיע מאותו מקום של מטומטמים בצד האחד , ושרלטנים בצד השני .

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות