הי reem,
לא בדקתי אם שילמו. אני מניח שבדקת. בכל מקרה, לא זוכר את הפרטים המדויקים.
עד כמה שזכור לי, בשיכון דיירים - מישהו המשפחה (אני חושב שהבן) קנה ומכר לפרקים כמויות גדולות של אגח שנדנדו את השער בעשרות אחוזים. אינני יכול להוכיח את אשר אומר אך החברה קנתה בסינכרון עם הקניות והמכירות של הבן את האגחים של עצמה (שלא של הבן) במחירים אפסיים (לפחות נראה כך ע"פ ההודעות בבורסה). בזמנו לא הבנתי מה קורה שם והחלטתי לצאת מהאגח (למרות הביטחונות הטובים). בדיעבד, נראה לי שהיה זה משחק מתוכנן שנועד ליצור חוסר ודאות (שהושג לדעתי במלואו - אם אני נטשתי, כנראה האפקט היה משמעותי).
עד כמה שזכור לי (ופה זה אף יותר מעורפל - אפילו איני זוכר את החברה), במשפחת לוי - הם דיברו על הסדר בעוד "מקורבים" קונים את האגח במחירי רצפה.
אך אין בכך כדי לשנות עבורך. אם אתה מוצא את האגח ראוי - אדרבא, רכוש אותו. כל שאמרתי הוא - שאני איני מתכוון לעשות זאת ולכן אין בידי כל מידע בנושא האגח הספיציפי שיכול לסייע בידך.
אתה יודע, חלק מנושא האגחים הוא סוביקטיבי לחלוטין. אני איני מוצא בנאנט וארקו פסול (למרות בעלי השליטה ולמרות שנפגעתי מהם פיננסית) ואילו בשיכון דיירים ומשפחת לוי - כן מוצא פסול. אם תשאל אותי מדוע, לא אוכל לענות. לכן, אני מניח, לא ניתן ללמוד מכך דבר.
בברכה,