x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: בטחונות באופציות - שאלה

בטחונות באופציות - שאלה

בוקר טוב!
    אודה למי שיוכל לעזור לי. כמה ביטחונות צריך למי שרוצה לכתוב אופציות?
    אם זה משתנה בין בנק לבנק או בתי השקעות, הייתי רוצה לדעת בערך...
    תודה רבה ויום טוב!

Re: בטחונות באופציות - שאלה

שווי בטחונות שאתה נדרש להפקיד תלוי בסוג אסטרטגיה שאתה רוצה לבצע.ישנןאסטרטגיות שלא דורשות בטחונות כלל.מבחינת שוני בין הבנקים הדרישה לבטחונות היא אחידה ונקבעת לפי בורסה (על בסיס מודל בלאק אנד שולץ) מה ששונהבין בנק לבנק ובין בית השקעות זה מקדם בטחון-כלומר תוספת בטחונות שאתה נדרש להפקיד

בנוסף למה שענה יורקא בדרך כלל במירווח עולה יורד של סטרייק 1 לא נידרש ביטחונות שזה אומר 1000 שח במקס'
    לגבי הביטחונות בכללי רציתי להזהיר או להאיר כאשר נימצא חריגה בביטחונות לא מאפשרים להגן על הפוז' אלא חייב לפרק את האיסט' זאת אומרת שאם מכרת סטרייק 950 קול חשוף הרי שאם תיקנה 960 אתה בעצם מגן על ה950 אבל זה לא ניתן ואתה תחויב ליקנות את הכתיבה ויותר מיזה לא תוכל לבצע שום קניה או מכירה של נייר ערך אחר שיש לך בחשבון
    כל עוד לא שיחררת את הביטחונות
    כל זה אני כותב בצורה הבדוקה ביותר מניסיון ראשוני
    מה שניתן לעשות במצב כזה זה לשחרר את ה950 ולימכור בסטרייק יותר גבוה או לחילופין פשוט לשחרר את ה950 ולימכור פוטים במידה והשוק לא נח ורץ קדימה -זה מה שעשיתי חודש שעבר והפוטים פשוט היתאדו
    מקווה שעזרתי ולו בימעט

הבטחונות הנדרשים הינם לפי גודל הסיכון כפי שצויין פה, ומחושבים בהתאם לתרחיש הקיצון הנבחר כרגע (תלוי בתנאי השוק).

כמות הביטחונות משתנה לפי רמת החשיפה, ויכולה להשתנות בצורה קיצונית אחרי פתיחת הפוזיציה כתוצאה משינוי ערכו של נכס הבסיס. במידה ותנועת השוק תגרום לחריגה מבטחונות, תיסגר הפוזיציה על ידי בית ההשקעות/בנק על מנת להגן על עצמו.

מומלץ לקחת קורס בנושא טרם תחילת הפעילות בנגזרים , אחרת מובטח עולם של כאב...

בהצלחה!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות