ציטוט פורסם במקור על ידי rema1 צפה בהודעה
חתול אנגורה שלום,
בהצלחה בדרכך. לא לשים לב למלעיזים.

ציטוט: שמע שמיל אני עד בתקופה הנוכחית לעשרות סוגים של מחאות שונות ומשונות ואני חייב לרשום לך שזו המיותרת מכולן " סוף ציטוט.

מה זה? למה הזלזול. עשרות סוגים של מחאות - ממש.......והמחאה החברתית נכשלה 25% מס עלק.
חתול אנגורה אבל תתרכז בנושא אחד ולא שניים. תפסת מרובה לא תפסת.......

ושוב בהצלחה (למרות השגותי) את אסתר לא תצליח לפטר.....
סופ"ש משגע
רמה יקרה שלום....
כנראה שלא עקבתם אחרי כל ההתפתחויות במאבק,וכל מה שעברנו מאז שחקן מעו"ף הצהיר כאן ביום הפקיעה של חודש ינואר (26.1.2012),בצ'אט,שהוא עומד מאחוריי במאבק,ולמעשה נתן לי את הביטחון להתחילו בפועל,מפני שאם לא אינני יודע אם הייתי מתחיל אותו לבדי.....אין שום שינוי,ואין שום שני מאבקים....העצומה להתפטרותה של אסתר לבנון היא כיוון שלא פעלה ולא נקפה אצבע בשבילנו!!!!!!.....הסוחרים הקטנים...זהו המשך של המאבק,ומטרתו להפעיל לחץ על כל הגורמים הרלוונטיים,כדי שיפעלו בשבילנו...זכרו,המטרה מקדשת את האמצעים,ואם היא אכן תפעל,אין לנו כל בעיה איתה.....מלבד זאת,מדובר כנראה בדפוס של אי השמעת קול כלפי כל אירוע שעלול להתבהר כבעל השלכות שליליות לשוק ההון.כפי שציינתי למעלה,היא חכמה רק בדיעבד,ואיננו מצליחים להבין כיצד עברה בשב"כ קשור לניהול הבורסה לני"ע......ועל מה היא מקבלת 2,700,000 ש"ח בשנה,אם היא איננה מנסה למנעו,ובכלל לא חוזה,אירועים שליליים מאד שקורים כרגע בשוק ההון,על אף שהתריעו בפניה!!!!!.....ולא רק אנחנו,מספר גופים גדולים מאד בשוק ההון!!!!!!!.......על העומד להתרחש,ועל כן לדעתנו,היא צריכה לשלם בכיסאה,מה שגם יוביל לזעזוע המערכת,וטיפול בה בהקדם,כפי שאנחנו דורשים.