חברים,בבלוג שלי המפגש עם מס הכנסה מאתמול.....על הפגישה המאד מאכזבת בת השעה עם הנהלת הבורסה אכתוב מחר,מפני שאני פשוט סחוט אחרי כל מה שעשיתי היום בשביל המאבק שלנו.האמת?....אני כבר די מיואש וקצת שפוף ומדוכדך,ואני צריך כמה שיותר תמיכה מכם,כי העניינים קצת תקועים.את אף אחד אנחנו לא מעניינים,ות'כלס אף אחד לא מוכן לייצג אותנו בחלונות הגבוהים.זה מאד חורה לי ואני צריך לישון לילה על כל העניין,אך אני מצהיר פה קבל עם ועדה שאני לא אוותר ולא אתייאש עד שהמס ירד.אולי אני סתם פנטזיונר אם אני חושב שאני יכול להזיז משהו,ימים יגידו,אך המאבק קשה משחשבתי,אני מודה.אחרי החג יש לנו פגישה עם יו"ר איגוד חברי הבורסה שאינם בנקים,ונראה,אני מקווה שזה יועיל,כי פה האינטרס ממש משותף,ונקווה שאכן הם יעזרו לנו.הם הביעו נכונות בכל אופן,והם יצרו איתי קשר.אין ברירה,הגעתי למסקנה שבשביל שהמאבקבאמת ישא פרי אנחנו צריכים לרתום את הציבור איתנו,דבר שניסיתי לעשות בהתחלה,ללא הצלחה.אנחנו חייבים פוליטיקאי חזק לצידנו ונקווה שנצליח לדוג אחד.הכל כמובן תלוי במספר המנדטים המיוצגים.נקווה לטוב,אך אם הייתי בטוח ב-97% שהמס ירד עד אתמול,היום אני הרבה פחות בטוח.נקווה שמחר אקום עם אנרגיות יותר טובות,כי ממש תליתי תקוות בפגישה,והם די נפנפו אותי.לילה טוב לכולם.בכל אופן תדעו שאני עושה את המקסימום בשביל שלכולנו יהיה יותר טוב,ואני מקווה שאתם מעריכים אותי על זה.כבר עלה לי למעלה מ-7,000 ש"ח המאבק הזה.בהצלחה מחר בפקיעה.