x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 12 מתוך 12

נושא: 26/7/09

Re: 26/7/09

ציטוט פורסם במקור על ידי boaz1972
    שחקן שלום!
    אינני מיימר להיות מומחה בשוק ההון ואין לי כוונה לפגוע באיש, אך במעט השנים בהם הייתי פעיל בשוק זה התגבשו אצלי אט אט מספר תובנות:
    1.כל הניתוחים הטכניים הם רולטה, ירייה באפלה שסיכוייה להתממש אינם עולים על הסיכוי לקבל את צד כזה או אחר בהטלת מטבע.
    2.כל מטרת המנתחים למיניהם היא ליצור תהודה, לרכוש קהל נאמן ובדרך כזו או אחרת לגזור קופון כתוצאה מעמלות שמשלם הציבור הרחב.
    3. הדרך היחידה להרוויח בשוק ההון ולאורך זמן- בהנחה שמדובר באזרח מהשורה המעוניין להרוויח כמה לירות- לקנות תעודות סל של המדדים המובילים למספר רב של שנים ולא לעשות דבר.

4. כל השאר- הם הימורים פשוטו כמשמעו. תשתום שכר לימוד יקר מאוד וגם מתסכל. העשרת כיסי בתי ההשקעות, בנקים, מנתחים ושאר מתווחים בין האזרח הקטן למנגנון השוק.

זוהי דעתי האישית.
    אין בכך לפגוע באיש ובוודאי לא בכותבי ומתחזקי אתר זה שהוא לכול הדעות מקצועי ומושקע מאוד.

לאיש מהשורה, ונדמה לי שרוב המשקעים בשוק ההון הם כאלה, אין טעם לבזבז זמן, עמלות יקרות ומשאבים נוספים בהבנתו ובניתוחו של שוק ההון. פשוט לקנות תעודות סל לשנים רבות ולשכוח. כל שאר האפשרויות מובילות לדעתי לבזבוז זמן, משאבים- ולרוב גם למפח נפש.

אני את השיעור שלי בהחלט למדתי!

קורס טכני עולה כ4000 ש"ח בו העז מעבירה לעזים האחרות את הידע הנכסף.
    ומסתבר שישנם הרבה עזים שמוכנים לקפוץ לתהום.עזים לא?

Re: 26/7/09

שחקן שלום!

תודה על תשובתך המפורטת. אני בהחלט עומד אחר דברי. לדעתי המדיניות היחידה של משקיע ממוצע, ואני בהלחט מאין שרובנו כאלה, היא מדיניות של "קהה והחזק לשנים רבות." לבזבז זמן על קריאת דוחות, ניתוחים ותחזיות- לדעתי לא מוביל לדבר.

בועז

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות