x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 12

נושא: זמני פעילות בזמן מלחמה

זמני פעילות בזמן מלחמה

בוקר טוב
    אני סוחר באופציות ועושה את האסטרטגיה של שחקן כמעט כל חודש השאלה שלי היא כזאת מה קורא אם יש מלחמה מבחינת זמני פעילות ואני יפרט קצת יותר
    בא נאמר שאנחנו מנהלים פוזיציה של שחקן וגם של עצמנו
    פתאום באמצע החודש יש מלחמה בום הבורסה נסגרת.
    עכשיו מה הנהלים ?
    האם דוחים את הפקיעה ?
    האם נותנים יום מסחר או יומיים לפני הפקיעה בשביל לעשות סדר או שישר נכנסים לפקיעה?
    השאלה הזאת מופנת לכלל האתר אם מישהו יוכל בבקשה לענות זה יעזור

rema1
    אורח
    תראו מה התקשורת גורמת.
    אנשים התחילו לחשוב על מלחמה.
    ואני מייעצת לך לצלצל להנהלת הבורסה ולדבר איתם.
    וגם כמובן להתעייעץ עם שחקן מעו"ף אבל מי שיודעים
    הם אנשי הבורסה ולא הם ידאגו לברר לך.
    גם בבנק ניתן לברר הם יבררו לך.

בהצלחה

חשוב להיות מוכן לתסריט הנ"ל שהוא בסבירות לא מבוטלת כלל וכלל בשנה הנוכחית.
    אז ככה...
    עליך להיות מוכן למצב קיצון שבו לצערי האופציות ומחירם לא ממש יעניינו אותך ואתה תמצא עצמך עסוק קצת יותר בשמירה על חייך וחיי בני משפחתך .
    לכן יש לשמור על כללי ברזל בשנה זו.
    1.ניהול סיכונים צמוד וידוע מראש בנגזרים כלומר הגנות צמודות בפוטים או כאלה שההפסד המקסימלי שלך ידוע לך מראש ואתה יכול לעמוד בו כלכלית !
    כלומר זה שאתה יודע לדוגמה שההפסד המסימלי שלך הוא 50000 שח לדוגמה והסכום הזה גדול מאוד עלייך מבחינת הפסד ביום אחד של ארוע קיצון תקטין את ההפסד גם במחיר הקטנת הרווח .
    חזיר קטן אוכל הרבה ,חזיר גדול אוכלים אותו!
    נגזרים זה לא מניות ..הכסף נעלם ולא חוזר!
    במניה תמיד ניתן לומר טוב כשיגמר העסק היא תחזור למחיר הראלי שלה וזה נכון ברוב המקרים ..
    זה לא קורה בנגזרים! בנגזרים הסכום נעלם ושלום על ישראל! אתה בביטוח לאומי
    2.קניית פוטים רחוקים וזולים עלויות של 40-50 שח ליח. כאמצעי הגנה לכל אסטרטגיה לכל מקרה.
    חבל לבזבז זמן וכתיבה על כל מה שעלול לקרות או שלא לקרות ולהתווכח

rema1
    אורח
    דים היקר i beg to differ ואם אינך מבין לך למילון יש המון באינטרנט והשכל קצת לא יזיק................
    ציטוט :זה לא קורה בנגזרים! בנגזרים הסכוםנעלם ושלום על ישראל! אתה בביטוח לאומי סוף ציטוט
    איך אתה מעז לכתוב ככה האם אנשים משקיעים את כל הונם באופציות או שמא, רחמנא ליצלן, זה מה שאתה מעודד אנשים לעשות????בבקשה מי שמפסיד באופציות אל תזלזל בו יותר מידי או )(dont underestimate him ) לא כל כך
    מהר הוא הולך לביטוח לאומי ואל תבהיל אנשים נסה להיות רגוע ולא עצבני כל הזמן .........אל תיצור כאן אווירת עצב בבקשה ממך ......
    אצלך אולי זה מצחיק (אני ספקנית אבל אולי) אחרים שלא מכירים אותך לוקחים אותך ברצינות אז תפסיק בבקשה

תודה רבה
    שבוע מוצלח
    והכל נאמר כביקורת בונה ומקווה שתעזור לך קצת

ובכל זאת ההצעה שהצעתי ל barak היא ההצעה ולא מה שאתה כותב ......זה לא לעניין צר לי
    נערך לאחרונה על ידי rema1, 25.02.2012 בשעה 12:08 סיבה: typos

קודם כל תודה על ההתייחסות

rema - התקשורת לא גורמת לכלום זו המציאות שהיא לאט לאט סוגרת עלינו. אני פניתי לבורסה והם אמרו שהם פשוט ידחו את הפקיעה
    ויתנו יום מסחר לפני או שיהיה מסחר ביום מסויים ובסוף מסחר יהיה פקיעה.
    נתנאל -rema אל תיפגעי אבל אתה קצת יותר מציאותי והתגובה שלך לא פגעה בי ולא שום דבר אתה צודק לגבי קניית פוטים רחוקים ואני עושה את זה
    למעשה אני עושה את מה ששניכם הצעתם. אבל עדיין מהעניין מה לשחקן יש לומר בכל מקרה יש אסטרטגיות שאנו עושים שאנו חשופים לירידות חדות ביותר ואני רוצה לשמוע את דעתו
    אין טעם שתריבו בינכם תשאירו את זה לאירן חיזבאלה והטמבלים והדרום

איש אינו יודע לענות על כך, היות ומצב שכזה מעולם לא התרחש. ההנחה היבשה היא כי המסחר יופסק למספר ימים,
    וזאת כמובן בתרחיש בו טילים פוגעים במדינה. בכל המלחמות הבורסה היתה פעילה אך בהחלט הסבירות היא כי המלחמה
    הקרובה תהא שונה מהקודמות, ולכן אין דרך מוחלטת לדעת ומה שיקבע הוא ההתרחשויות בפועל.

ובכל זאת, מה שנהוג ותקדימים בעולם:
    הופסק המסחר, ולא חודש עד הפקיעה - שער המדד הוא שער הפקיעה, ולפיו תחושב התשואה (יתרון עצום לכותבים).
    דחית הפקיעה - לא עומד על הפרק. לא אכנס לזה עכשיו אבל יש ענין של גלגול פוזיציות של שחקנים ותעודות שפשוט
    יהפכו מצב שכזה לקטסטרופה.

באופן אישי, ואישי בלבד, נדמה לי כי התקשורת מלבה את רוחות המלחמה אך אנו מאוד רחוקים מכך והמצב לא באמת
    שונה מאותן כתבות מאיימות מלפני שנה. איני רואה את ישראל מעזה לבצע מהלך שכזה ללא ארה"ב, ואיני רואה את אובמה
    מסתבך בתרחיש שכזה בשנת בחירות.

בוקר טוב לכולם
    שחקן תודה על ההתייחסות
    אז כהה לגבי התשובה שלך :
    ביררתי וקירצצתי להם כמו משוגע כמה פעמים והתשובה החד משמעית שאני קיבלתי מהבורסה לא תואמת את מה שאתה אומר
    הם אמרו לי גם במייל וגם כאשר שהם ראו שאני ממשיך לחזור על השאלה הם הרימו טלפון שאין אפשרות כזאת מבחינתם
    ושהמסחר ביום האחרון ידחה עד לפתיחה בבורסה פשוט יכול להיות מצב שהפקיעה תקרה בסוף יום מסחר ולא בהתחלה
    אשמח לשמוע את דעתך ואני חושב שאם עוד אנשים יפנו אליהם בנושא הזה זה יעזור לכולנו כי סך הכל כולנו סוחרים באופציות כאן וככל שיהיו יותר פניות ושאלות אנו נדע את חוקי המשחק מראש ולא נהיה מופתעים

ברק אתה לא תקבל תשובה חד משמעית על סנריו שכזה.
    עליך לא להיתפס לא מוכן ואם זה אומר לעבוד עם הגנות יותר צמודות ועם נתח רווח נמוך יותר אז זה המחיר.
    אני יכול לספר לך שבאוגוסט כמדומני במדד 1230 קניתי הגנות בסכום של 40 -50 שח ליח במדד 1000 .
    באמצע החודש הם קפצו ל-2000 כל אחד ...אני חושב שזה היה באוגוסט אבל לא משנה ..במקרה קיצון זו הגנה טובה.
    העניין הוא שאם לא קורה ארוע קיצון אתה שורף את הסכום כל חודש לכן יש להשאר שקולים .

אתה צודק ואני עושה את זה אבל עדיין אני חושב שאם הרבה אנשים יפנו אליהם לקבל תשובה היא תהיה יותר ברורה אל תשכח שרוב אסטרטגיות של שחקן לא תמיד מוגנות בפני תרחיש זה וגם של חברי האתר לכן אם נדע באופן ברור וכולם מה צפוי לקרות זה יעזור לנו .
    התרחיש שאני מדבר עליו הוא במקרה והמלחמה נפתחת לקראת סוף חודש הם ענו לי על השאלה אבל עדיין בא לא נשכח שזה בסך הכל פקיד שיכול להיות שהוא לא ממש מייחס לשאלה שלי חשיבות.

rema1
    אורח
    barak היקר שלום,

לא הכמות קובעת אלא האיכות. אל תכנע. צלצל לבנק ואם הפקיד לא יודע תפנה למנהל ולך עד להיררכיה הגבוהה ביותר. אז יש סיכוי שתצליח לדלות את התשובה. אם הרבה אנשים יפנו לא יקרה דבר זה סתם יעצבן ותו לא. נסה לפנות לכל מי שאתה יכול בלי בושה. ואתה בלבד. אם תתעקש תמצא את התשובה.
    ואני בשלי רק זוהי הדרך ולא שום דבר אחר. לא הייתי אומרת שאין תשובה ברורה משום שזה לא עניין תקדימי כבר היו דברים מעולם. זוהי מדינה שכל כמה שנים יש מלחמה אז הסנריו כבר חוזר על עצמו.
    נסה מהנמוך לגבוה ואפילו תגיע לאוצר ולפישר הכל אפשרי ........יש ביטוי בצרפתית ce qui ne risque pas ne gagne pas
    בתרגום חופשי : מי שלא מעיז לא קורה איתו דבר ............................. (capishe - (capisce
    ונסה שוב לשאול את שחקן מעוף אולי בכל זאת יש באמתחתו תשובה LOL

שבוע נהדר
    בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי rema1, 03.03.2012 בשעה 19:36 סיבה: typos and additional thought

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות