ציטוט פורסם במקור על ידי אורי בלס צפה בהודעה
תגובה לעניין לימבו אנחנו מודעים לסיכון ויודעים לא פחות מאודי מה הסיכונים והמשמעות של פירוק!!! ואם בכל זואת החלטנו כן לקנות לא יכול להיות שמר אודי לא יפסיק להכנס לשיחות בצאט ולקרוא לנו חולמים וכו...
אף אחד לא אוהב נבאי זעם. לא את ירמיהו אצלנו ולא את טרזיס מאדיפוס המלך.

אם נבאי הזעם מגזימים או טועים אז לא מקשיבים להם ואם הם צודקים אז בטח ובטח שלא רוצים.

אני היתי שמח אם כולם היו נרגעים. אם משהו קורה למשהו אחר חולם, אז מה? אם מבקרים את אופי ההשקעה שלך, אז מה? מי שמאמין לא מפחד. נראה למישהו שיש ביקורת לא ענינית כלפיו? אז שיתעלם. כיתה א' עברה מזמן אני מקווה לפחות.

פיראט היה מכנה כל אגח בתשואה פחות מ15-20% בפרט על אגחים שאני העלתי. אני חושב שהוא טועה בנידון. אבל זכותו היתה להעיר.
אודי מתריע על הבעיתיות בהשקעה באגחים של תשואה 40-100%, אולי הוא חושב שהם הימור ורק מעגל הפידבק החיובי כאן גורם לאנשים לחשוב שזה הימור מושכל/השקעה. זכותו.

אם במקום לדון במי כדאי שיכתוב ומי לא ואיפה ולמה ובאיזה סגנון. פשוט אפשר לכתוב כל אחד מה שהוא רוצה לשתף עם אחרים. לקרא מה שמתחשק ולהתעלם ממה שמתחשק. די לילדותיות הזו של "הוא אמר לי פיפי קקי ואני לא רוצה שהוא יבוא לבקר אותי יותר" נראה לי שאם שחקן מעוף יתקין תוסף בתשלום שמסנן הודעות ללא תוכן כלכלי ורק תוכן אישי אז הוא א. יעשה המון כסף ב. יוסיף רוגע לכל חברי הפורום והאתר.