אודי,
אם אתה לא מתעניין באופן רציני - מדוע להגיב כל פעם על דברים שלא מעניינים אותך? ועוד באופן שלא תורם מידע חדש לדיון אלא מזכיר שוב ושוב את דעתך הכללית המוכרת כבר לכולם - מכיוון שזה לא תורם , זה מפריע לקריאות של הנושאים .לכן כשאני פוגש אנשים כמו תשובה, בן חוב ונוחי ואחרים דומים - אני תופס מרחק ולא מתעניין באופן רציני.
הבעיה היא שמכיוון שאינך מתעניין באופן רציני, אינך בקיא בפרטים אך מביע בבטחון מלא דעתך הביקורתית, שבעצמך אומר מגובשת ממקום של מידע שיטחי.
אני שב ומבציר בך להראות לנו אודי אחר - אודי שמביא ניתוח רציני של דברים או מביא ביקורת עניינית וספציפית
תן כתף, שתף בידיעותיך, וכולנו נהנה מדיון פורה
תעשה מאמץ ותענה כמו שצריך על השאלה הרטורית ששאלת קודם , כבר כתבת התשובה - רק תביא זאת באופן מקצועי וברור - וכולנו הרווחנו.
מכיוון שאין לי מושג על מה אתה מדבר, אשמח אם תשתף את כולנו במה שלכאורה אתה יודע......ואני מממתין שתספר לחברים מהם המקורבים המכובדים של בן חוב (רמז - המניפולטור) שמפריחים ספינים על קרן גידור ושאר ירקות.
ולא אמרנו מילה על לובצקי, חבל לי שימחוק במהלך טיפשי אחד קריירה מפוארת בשוק ההון.
במאמר מוסגר וברוח טובה , אני עדייו מקווה שתועיל לשתף אילו חילוצים היו לא הגיוניים והיכן הטעות שלי בנושא חישוב EDITBA