x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 167

נושא: זרקור: אגחים סאני/סקיילקס

Hybrid View

שלום TBY,

כהרגלי בקודש, אתעלם מהערות אישיות ואשאר ענייני.

קופון - בכל זאת 4.5% ולא 7% שהיא התשואה השנתית לפדיון לקונים בהנפקה.

הגיון - פה באה שאלת "מליון הדולר" של ELADE בנוגע ל-4.5% (ואפילו יותר) מול אג"חים קיימים בכ-40%. ענית בטחונות.
    רגע (וסליחה שאני לא בקיא מספיק בבן-חוב ואולי אטעה, מבחינתי הוא במרכז הכיכר) אתם אומרים שגם לקצרות יש בטחונות של מניות פרטנר (או אחר). אז מה השוני ??
    בוא נעשה תרגיל - אתה סטפק ואני לוינסון, בא בן-חוב ומציע את הצעתו. נדמה לי שהיינו זורקים אותו מהחדר ולוקחים את האג"ח הנוכחי בכ-40%. אני טועה ?? הרי אותם בטחונות....
    מה אתה בעצם אומר -זורקים בשוק את הקצרות עד כי הגיעו לכ-40% ועכשיו נותנים לו ב-15% מזה ?? הגיוני ? יתכן ?
    במאמר מוסגר, אני כבר הודעתי לשני בתי השקעות שם נמצאים קופ"ג והשתלמות שלי שאני אעקוב והם תחת אזהרה מבחינתי.

מקורבים - אתה הרי מקצוען וסוחר בשוק, ספר לחברים הצנועים בפורום מה הכוונה בשוק במושג מקורבים ומי הם החברים היקרים של בן-חוב...עאלק קרן גידור עם מאות מיליונים....באמת.

בברכה,
    אודי

אודי,

רגע (וסליחה שאני לא בקיא מספיק בבן-חוב ואולי אטעה, מבחינתי הוא במרכז הכיכר) אתם אומרים שגם לקצרות יש בטחונות של מניות פרטנר (או אחר). אז מה השוני ??
    אני מודה על הגישה הענינית. ומבקש שכבר תמשיך ותענה על השאלה הרטורית שלך.

אתה כקורא קבוע בפורום , שמעיר ומאיר בכל נושא , לא יכול להיות שאינך יודע להסביר את ההבדל בין הבטחונות של אגח א' של סקיילקס להצעה הנוכחית.

תן כתף, שתף בידיעותיך, וכולנו נהנה מדיון פורה

במאמר מוסגר וברוח טובה , אני עדייו מקווה שתועיל לשתף אילו חילוצים היו לא הגיוניים והיכן הטעות שלי בנושא חישוב EDITBA
    נערך לאחרונה על ידי tby, 20.11.2012 בשעה 22:18

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות