x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 167

נושא: זרקור: אגחים סאני/סקיילקס

Hybrid View

חברים,

אני איני מסכים עימכם. לדעתי, אם להיכנס לסקיילקס - אך ורק בארוכים.

במחירים הנתונים, במקרה של אי סגירת עיסקה, הארוכים משקפים רווח נאה עד הפסד קטן והקצרים (עם הביטחונות) משקפים הפסד קטן עד הפסד גדול. במקרה של סגירת עיסקה (לא ברור מה העיסקה) נראה על פניו שכולם ירוויחו, אך לי נראה כי הארוכים ירוויחו יותר.

הכל ספקולציות כמובן, אך אני הייתי מתרחק מהאגחים עם השיעבודים (במיוחד אגח א שאמור לפדות - ויפדה רק אם המשא ומתן ייפסק - מסכים עם gimani בנקודה זו).

בברכה

ציטוט פורסם במקור על ידי pirate צפה בהודעה
    במחירים הנתונים, במקרה של אי סגירת עיסקה, הארוכים משקפים רווח נאה עד הפסד קטן והקצרים (עם הביטחונות) משקפים הפסד קטן עד הפסד גדול.
    הי פיראט
    אני חייב להגיד שלא הייתי מגדיר את פוטנציאל ההפסד באגחים הארוכים כ "הפסד קטן". חישוב ערך הנכסים הבלתי משועבדים נתן לי כ 60 אג' (די קרוב לשלך) אך בתסריט פאסימי השווי יורד ל 20 אג' (זה אולי נשמע לך הזוי אבל ריקון הקופה בעקבות תשלומי קרן וריבית, שלילת הזכיון ע"י סמסונג וירידת ערך במניית פרטנר יביאו אותך לשווי הזה). מכאן נגזר שפוטנציאל ההפסד באגחים הארוכים יכול להגיע ל 50% לעומת מקסימום 30% ירידה באגחים הקצרים.
    כמובן שהמספרים הנ"ל מבוססים על הערכות שלי ואדם אחר שיבצע את החישובים יכול להגיע למסקנה שונה.
    ובאותו נושא
    http://www.calcalist.co.il/local/art...573720,00.html
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות