כן - אני מסכים שנראה ששני האג"חים ראויים ביחס לשוק.

אני דווקא רואה את המשביר כיותר פשוט ופחות מסוכן (ביחס למחירו) מבין השניים - מכיל 3 פעילויות משמעותיות - בתי הכלבו (רווחי), ניו פארם - שבהחלט נראה שלא מתנהל כמו שצריך, ולכן הרווח שלו נמוך מאד. מניח שבגלל זה התחלף המנכל. בכל מקרה - אני מעריך שזה עסק שיכול לעבור השבחה ולהרוויח יותר והמועדון (שאותו אני מתמחר שמרנית בשווי ה 20M שקל של הדיבידנד של השנתיים הקרובות ותו לא). כלומר - מול כ 120M שקל אגח למיטב זכרוני - פרוס לא רע - יש 3 פעילויות תזרימיות או לא מפסידות בשווי נכסי שגבוה מהפארי.
גם תחת הנחות מחמירות זה לא אגח ששווה פחות מ 75 אגורות, ואני מניח שהוא סובל במידה רבה מהכשלון המהדהד של אופיס דיפו, שצרב את התודעה - ובצדק - אם כי כרגע אני לא רואה סכנה בלוול הזה ברמת המשביר.

במועדון, באופן טבעי, הדברים נראים עכשיו טוב אחרי מכירת סיבוס ולשנתיים הבאות סביר מאד שהכל יהיה בסדר. גם קשרי תעופה משתפר, כנראה.
הבעיה הגדולה יכולה להיות אח"כ - שכן רשת קוסט365 יכולה להתגלות כפלופ רציני, שיכול לקחת את כל המועדון לתהום, וללא נכסים משמעותיים בפירווק. וזה הסיכון הגדול פה.

הויכוח על גובה הדיבידנד שיעלה המועדון היה ויכוח מאד משמעותי בדיוק מהסיבה הזו. זה כמעט משחק סכום 0 בין האגחים..