x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: על פרסומי זרקור

Hybrid View

udiwe, בוא נעשה עסקה ...

אני מנתח את גינדי אגח ג ואתה מנתח את גמול השקעות ב (אגח שמעניין אותי אך לא הגעתי אליו) ומפרסם באתר - מה אתה אומר?

בנוגע לשיטת הניתוח בה אני משתמש, אם תבחן אותה תראה שאין מבנה אחיד (בהחלט ייתכן שאני מפספס דברים) אך אני משתדל להיתפס בכל חברה למה שחשוב בה (לפחות בעיני). תמיד אשמח להערות והארות.

דרך אגב, דעתך לגבי סקורפיו אגח א היא הדיעה הרווחת בשוק. לאחרונה, כשניתחתי את האגח הגעתי למסקנה שונה. אפרסם אותה בעתיד ואשמח לשמוע את הערותיך.

בברכה,

שלום pirate וגם udiwe
    אני קראתי את פרסומי הזרקור שלך - לא הספקתי עדיין להגיב לכל אחד (ולא לכל אחד יש לי מה להגיב...)
    רציתי רק לומר כל הכבוד לך על ההשקעה ועל הסדר - אתה עושה מהפורום הזה מה שהוא אמור להיות!!
    אין ספק שזה יעיל הרבה יותר מהשרשור הקודם שבו דיברנו

ישר כוח
    דרור

תודה freedom,

האמת היא שבמקרה זה, יש לך הרבה מניות בסיפור. לא הייתי פועל אם לא הייתי רואה את רמת ההיענות ב-thread ההוא שפתחת ואת החיפוש של האנשים אחר מידע.
    אני אשתדל להמשיך את הפעילות הזו, אך אקטין את הקצב (זה גזל די הרבה זמן בשבועיים האחרונים). מאוד קיוויתי שאחרים יקחו את הכפפה ויבצעו ניתוחים משלהם וכך נקבל במאמץ נמוך למדי לאנשים הבודדים, בנק מידע גדול למדי. לצערי, עד עכשיו זה לא קרה ...

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות