הי,
חשבתי לכתוב על זה משהו. אז הנה זה: ראשית, למי שיושב מההסדר חסרים עוד 12-18 אג במזומן לע.נ. (בהתאם לנייר שהוחזק ובהתאם לתביעות החוב) שיושבים אצל הנאמן עד בירור כל תביעות החוב. לפי היום הראשון, התמורה לאלו שהחזיקו באגח ג היא לערך - 12 (מזומן - מחמיר ביותר) + 0.8*30 (אגח) + 1 (אופצייה) == 37 אג.
הביטחונות לאג 1 שווים בתחום של 30-60 אג לאגח (קשה מאוד לחשב בגלל שחלקן על עודפים ובחלק מהן אף שיעבוד שני), כך שאני מניח שהאגח יטפס מהר מאוד לאזור ה-37 אג.
ישנן שלוש נקודות להתייחסות:
1. האגח לטעמי במחירו היום הוא בעל מאזן סיכוי-סיכון מעולה (אג 1) מכמה סיבות - (אפרט ב-post נפרד בעתיד אם יהייה רלוונטי).
2. העיסקה היתה טובה מאוד - לפחות 100% רווח בחודשיים (וייתכן שיותר בהתאם למזומן שייתקבל בהמשך).
3. במסגרת גילוי נאות - כיום אני מחזיק מהאגח בכמויות של מוסדיים :-) (מעל 1% מהסידרה), ומתכוון להתחיל למכור ב-39 בשביל לאזן את התיק. אני מניח שאני לבדי יכול לעצור את הנייר שם לתקופה מסוימת (ובטח לא אהייה שם לבד).
בנוגע לאופציות - לא הייתי מתייחס אליהן בזלזול. כיוםאאורה היא חברה גדולה יותר מאפריקה מגורים. שווי של 400M ש"ח תוך שלוש שנים (בהנחת התאוששות כמובן) אינו שווי תלוש. אני בכל מקרה, מתכוון להחזיק בכל ה-3 אופציות שקיבלתי.
בברכה,