x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 34

נושא: זרקור: קמן אגח ג/ישאל קמן אגח ה

Hybrid View

היי miki1
    אם הבנתי נכון אתה מדבר על דלק נדלן וכבר עניתי לך בתשובה קודמת שאני מסכים טענותיך נגד תשובה בגין התמורה לעיסקה שנעלמה, אך עם זאת גם הסברתי מדוע המצב בקמן שונה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי gimani צפה בהודעה
    היי מיקי
    למרות שאני מסכים לגבי הטענות שלך לתשובה אני לא מצליח להבין את הטענות במקרה הזה (בלי להיכנס לעיניין המחיר מליון יותר או פחות).
    לא מעלימים נכסים והחברה לא תמשוך את הכסף בדיוידנטים, הרי הרווח מהעיסקה ילך לפירעון אגח ג ולא לבעליה.
    המצב בקמן מעט שונה מחברות אחרות שבמקרה של חדלות פירעון עוברות לשליטת בעלי האגח. בחדלות פירעון כל נכסי קמן יהיו שיכים לבנקים ולא לבעלי האגח ולכן מימוש נכס והעברת התמורה לבעלי האגח נראה לי דווקא כדבר חיובי.

אהלן,

עדכון בנוגע לאגח ....

בניגוד לרוב האגחים שדובר בהם עד כה. שוב אינני אופטימי בנוגע לקמן (ולכן גם בישאל - אם כי במידה פחותה) ומתחיל לנסות ולצמצם אחזקות. בנק לאומי הבחין ברצונו של בעל השליטה לא לפגוע בבעלי האגח ולכן מפעיל לחץ בכיוון זה (אם לא תיתן לי יותר, אני אפגע אך בעלי האגח יפלו). כעת שני הצדדים משחקים chicken, אך משחקי chicken במקרים רבים מסתיימים בתוצאות עגומות. אם, בעקבות המשחק, תיכנס קמן לחדלות פירעון, ייתכן שתכנס למדרון כה חלקלק שלא תהייה דרך חזרה ממנו ואז האגח שווה כ-6 אגורות.

בהצלחה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות