x

עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 78

נושא: חרם?

Re: חרם?

רק תודיעו מתי אנחנו איתכם

הרי גם ככה הבורסה חיה ממחזורי מסחר של הסוחרים היומיים בלבד
    אז אם בא להם לאבד את זה אולי יתעוררו....או שיקבעו מס רווח הון על דבדנדים בלבד וגם של החברות הגדולות

הפגיעה האנושה היא אין ספק בסוחרים הקטנים היומיים

מצטרף לכל דבר שתרצו להפיל את ה25 אחוז האלה ל20 חזרה !!!

חברים,

מצטער - אתם ירדתם מהפסים !!!
    כאזרח המדינה (של כולנו) אני מתבייש לקרוא את ההצעה ההזויה הזאת.
    ושחקן, אין קשר לזה שאתה או כל אחד אחר חושב שהכסף לא מגיע ליעדו. לשמחתי/שמחתנו עדיין קיימת פה דמוקרטיה.

אני קורא לא לתת יד למהלך המוצע ולא להצטרף אליו.

אם לאנשים היקרים יש זמן פנוי למחאות צודקות, אשמח להעלות נושאים שונים למחאה, כדלקמן:
    1. יישום תקן IFRS 9 (במקרה הנ"ל ע"י נוחילנד ושות') שיפגע קשה בציבור (ריקון הקופה ע"י דיבדנדים).
    2. הסדרי החוב המשפילים (להלן: חברה בע"מ) במיוחד כאשר לבעל השליטה יש חברות בע"מ נוספות רווחיות מאד.
    3. תקנות שונות של IFRS (לדוג הערכות שווי) שבגינן מחלקים דיבדנדים ענקיים ומרוקנים את הקופה.

אני מניח שלכל אחד מאיתנו יש מלאי נוסף של נושאים למחאות צודקות.

הלוואי שנזכה לימים יפים יותר.

בברכה,
    אודי

הייתי גם מצטרף אבל מה לעשות אני כבר בחרם על הבורסה מ-2009
    ואשמח לראות את התוצאות לטובה למרות שזה יהיה בלעדיי (אבל כאמור אני גם לא יסחור בימים שתחליטו לא לסחור וגם מעבר לזה )
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

חיובי
    נתחיל ביום
    נמשיך ביומיים ועד שבוע שבועיים

לדעתי המס על רווחי הון צריך להיות אפילו גבוה מ-25% אך פרוגרסיבי.
    לדוגמא המס על רווחי הימורים (טוטו לוטו):
    http://www.pais.co.il/Pages/winning_info.aspx

רווח זה רווח.

במאמר מוסגר: נראה לי שכל שוק ההון רק ירוויח מהעדרם של ספקולנטים/סוחרי-יום למיניהם.

לא מבין למה יירתעו ממחאה. חרם מועיל כשיודעים שיש תחליף. על תנובה אפשר לאיים כי יש טרה ושטראוס, וגם זה עד שעושים קרטל. אבל להחרים מסחר יומי בבורסה, איך יועיל? לאן ילכו המהמרים? אני משער כי לפחות 50% מסוחרי יום הם ממוכרים להימורים שלהם. ואת זה הגדולים יודעים. אז גם אם יצליחו כולם להימנע מזה נגיד למשך יומיים (וגם זה כנראה רק ע"י ניתוק החשמל מכל השכונה כדי שלא יוכלו להפעיל המחשב), אבל לבסוף הרי יחזרו כולם (גם בלי חשמל, יקנו גנרטור).

ציטוט פורסם במקור על ידי רמי
    לא מבין למה יירתעו ממחאה. חרם מועיל כשיודעים שיש תחליף. על תנובה אפשר לאיים כי יש טרה ושטראוס, וגם זה עד שעושים קרטל. אבל להחרים מסחר יומי בבורסה, איך יועיל? לאן ילכו המהמרים? אני משער כי לפחות 50% מסוחרי יום הם ממוכרים להימורים שלהם. ואת זה הגדולים יודעים. אז גם אם יצליחו כולם להימנע מזה נגיד למשך יומיים (וגם זה כנראה רק ע"י ניתוק החשמל מכל השכונה כדי שלא יוכלו להפעיל המחשב), אבל לבסוף הרי יחזרו כולם (גם בלי חשמל, יקנו גנרטור).
    שחקן כותב שיש תחליף

(10:06) שחקן מעוף: אין כיוון למפולת או לדרמה אבל פשוט אין כבר מי שיחזיק את הבורסה וידחוף קדימה. עניין המס העביר המון סוחרים פרטיים גדולים לוולסטריט
    (10:06) שחקן מעוף: ובפרט ששם למשקיע ישראלי הלכה למעשה אין בכלל מס
    (10:06) david15: כמה המס בארה"ב?
    (10:06) שחקן מעוף: דוד לא מורידים לך מס כמשקיע ישראלי. אתה צריך לתאם את המס בסוף שנה רק שאיני מכיר מישהו שבאמת עושה את זה. בישראלי מורידים לך מייד עם המכירה
    (10:06) שחקן מעוף: ואין קיזוז בין חודש לחודש
    (10:07) שחקן מעוף: בעיה מאוד גדולה שמדירה מכאן לא מעט סוחרים
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

(10:06) שחקן מעוף: אין כיוון למפולת או לדרמה אבל פשוט אין כבר מי שיחזיק את הבורסה וידחוף קדימה. עניין המס העביר המון סוחרים פרטיים גדולים לוולסטריט
    אין מי שידחוף קדימה = שווי ריאלי

איפה בעיה?

חברים,אין צורך לדון כרגע בתוצאות האפשריות של שביתת סוחרים במשך יום,יומיים,או שבוע...אנחנו נתחיל ביום אחד,כאזהרה,ואז,קודם כל כשיראו שהמחזור צנח יתחילו לדבר על זה בתקשורת,וזה יתגלגל מעצמו....הנהלת הבורסה תילחץ,וגם האוצר...אם יום אחד לא יעזור,אז נמשיך ונחליט...החשוב מכל הוא שנהיה כולנו ביחד עד כמה שאפשר,ונראה להם שיש לנו כח...בתי ההשקעות גם ילחצו עקב ירידת העמלות,ואני מאמין שביחד נצליח להחזיר את המצב לקדמותו,כי באמת הגיעו מיים עד נפש...הודעה בדבר היום שנחליט תצא לכולם לאחר שנקבל אישור מכל הגורמים הרלוונטיים המעורבים.לאחר מכן נראה איך ממשיכים,לפי ההתפתחויות

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות