שלום שחקן
אני בהחלט מסכים עם קביעתך על מהלך לא הגיוני, ולעניות דעתי מהלך כזה מקורו מבחוץ- דהיינו כניסת זרים שלא מצויים בהגיון הפנימי פה. זה בולט גם באופציות על הדולר שגם שם רוב הכתיבות היו ועודם בתחום 3.95- 4.0 ובכל זאת זה נפרץ.
אומנם עדיין מוקדם לסכם אך אין כמו הפסד טוב כדי ללמוד לעניות ודעתי מוצעות המסקנות הבאות כשברצוני להדגיש כי אין בהם טיפת ביקורת חלילה אלא במטרה ללמוד ואשמח לשמוע את חוות דעתך:
1. לדעתי כדאי אולי להגביל האסט' גם בהפסד ולא רק ברווח.
אולי זה רק אני אך,לי אישית קשה לראות הזדמנויות או שינוי מגמה כשעסוקים כל הזמן בהפסד ואיך לתקנו. גם נראה לי שהתיקון רק עלול להחמיר המצב.
2.כמו שכתבת בסקירה, שחקני המעוף מלבים מגמה ולא קובעים וצריך לקחת זאת בחשבון ולא להתבסס עליהם באופן מוחלט, כמו שקבעה אחת ההנחות באסטרטגיה.
כנ"ל לדעתי לגבי הפרמטרים האחרים כמו כל האותיות הלטיניות ובראשם סטיית התקן, שדווקא לאחר שירדה התרחשה הפריצה,וזה בלט גם בדולר שעם סטיית תקן של 10 בלבד הדולר עשה מהלך תנודתי של מס' אחוזים לשני הכיוונים.
ובוודאי שלא להתבסס על כל האנליסטים (יותר מתאים ליסטים) למינהם שצופים את העבר, וגם אחרי הנפילה עם התחזית לדוחות הרבעון הם ימשיכו לטעות.
3. הסקירה שלך השבוע חזתה באופן מדוייק את האפשרות למצב עליות ופריצה,כמו גם מס' פעמים שהתייחסת לנקודת ה 875 , אולם זה לא בא לידי ביטוי באסטרטגיה וגם לא בעדכון שלה.
ושוב ,שלא יהיה ספק וכמו שכתבתי בתגובה קודמת, בהערכה רבה ואשמח ללמוד על ערכן של הערותי
חנן