הי לימבו,

ראשית, אני מבקש להבהיר דבר פשוט - הלוואי שכל החברות בארץ יגיעו להישגים ארוכי הטווח של טבע, לגודלה ולעוצמתה הפיננסית היחסית (נתעלם לרגע מהבעיות הנוכחיות).
איפה טבע ואיפה כל הנוחי, זיסר, תשובה, בן-חוב ושאר ירקות. אין מה להשוות, טבע (למרות הקשיים) מעל כולם !!


לגבי השאלה שהעלת לדיון - אין ספק שהמכה תהיה קשה, בעיקר בגלל הניהול "הכושל" של הקופות ושאר האפיקים.
הרי תמיד הכי קל לבוא ללקוחות הנואשים, אחרי משבר וירידות, ולציין בפניהם - מה לעשות ? החזקנו טבע וצ'ק פוינט וכי"ל ולא את הזבל של נוחי, זיסר ושות'.....בדיוק כמו האחרים.
גם הרבה מאד אנשים שמחזיקים את טבע מתייחסים אליה כמו אל האג"ח שלהם, וקשה לי לשכנע אותם בטעותם. איך אמרנו - "המאמי הלאומית".
יחד עם זאת, צריך לזכור שטבע ירדה כבר מסביבות 22-23 אלף ל-14 אלף (נניח, שליש מהשיא) והמצב בקופות סביר יחסית בגלל ההליקופטרים ברחבי העולם.

אבל עזוב אותך מטבע, צריך להתכונן לאסונות הטבע שהגב' לגארד וחבריה כנראה מייחלים להם כדי לעודד את הכלכלה !

בברכה,
אודי