בדומה למה שאמר אבי אחת הטעויות הנפוצות אצל אנשים שרכשו מניה אשר ירדה היא להישאר איתה בתקווה שעוד תחזיר את ההפסד. למעשה אתה אמור לעשות חישוב קר של איפה לדעתך כיום הכסף יעשה את התשואה הטובה ביותר. אם הסיבות שבגללו קנית את המניה לא השתנו אז האפסייד במניה רק גדל ושווה להישאר, אך אם לדעתך הכסף יעשה תשואה טובה יותר במקום אחר תמכור ותקנה משהו אחר.
הייתי מאוד נזהר מהמלצות של בתי השקעות למיניהם. הרבה פעמים ההמלצות הללו נגועות בלא מעט אינטרנס אישי של בית ההשקעות. אני לא טוען שהאנשים שעובדים שם אינם יודעים מה הם עושים פשוט שההמלצות הטובות אינן ניתנות חינם על גבי האינטרנט.פורסם במקור על ידי ofirayn
לגביטבע ידוע לי ששחקן אומר שללא רכישה גדולה דינה של המניה לרדת לשערים נמוכים יותר.
לגבי כלל ביוטכנולוגיה אתה צריך להבין שמדובר בחברה מתחום הביו כך שהתנודתיות בה יכולה להיות גבוהה. היתרון הוא שמדובר בפורטפוליו של מספר רב של חברות כך שהסיכון בה נמוך מחברת ביו ממוצעת.