x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: אסטרטגיית השחקנים

אסטרטגיית השחקנים

בכל חודש אני רואה במפת הפוזיציות מכירות מסיביות של אוכפים בכסף. אני מניח שזאת עבודה של השחקנים. אינני מבין מזה מהי האסטרטגיה שלהם. איפוא ההגנות, ואם קונים הגנות, כיצד זה משתלם?
    אפשר לקבל הסבר על השיטה הזו?
    אם התקיים כבר דיון על זה, אשמח לקישור.(לא מצאתי בחיפוש)
    תודה,
    עודד.

Re: אסטרטגיית השחקנים

שאלתי שאלה מסובכת, או שסתם לא מתחשק לאף אחד לענות?
    לא שמישהו חייב תשובה, אבל אולי בכל זאת ?
    עודד.

יכול להציע תשובה
    אך יש לשמוע את המומחים, ואני לא מהם.

השחקנים קונים בסטייה גבוהה שנותנת להם מרווח של כ-70 נקודות מדד (מקבלים כ-7000 ש"ח על מכירה בסטרייק של אופציית קול ופוט)
    האסט' בנויה על שחיקה ועל תנועה לא הסטרית (מוגנים כ- 7%)

אם ישנה תזוזה לא רגילה מזיזים את האוכף.- כך לפי הספר.
    לדעתי הם כותבים קולים בעליות הרציניות ופוטים בירידות כך שמגדלים משמעותית את התקבול, אם זה מצליח ולא בורח להם.

להבנתי לא מוגנים אך קונים תעודת סל על המעוף ולעתים ממונפת.

ציטוט פורסם במקור על ידי david15
    אם ישנה תזוזה לא רגילה מזיזים את האוכף.- כך לפי הספר.
    נניח ויש לי אוכף כתוב ללא הגנות על 1140 והשוק בורח למעלה מעבר לנקודות האיזון שלי, איך אני משפץ ומזיז את האוכף ?

קח בחשבון שבסטיות גבוהות התנודתיות גבוהה ולכן גם הסיכון רב, ו 7 סטרייקים אינם תעודת ביטוח.
    חוצמזה - מה עושים בסטיות נמוכות?

זו לא אסטרטגיה, זה חוסר ברירה.
    צורת העבודה היא ניצול מלוא הבטחונות, ובעקבות כך כתיבה מקסימאלית. באופן לא מפתיע האוכף המסורתי נפתח
    על הסטריק הנוכחי ברגע הידוע (בין אם הפתיחה מתבצעת לאחר פקיעה או במהלך שבוע פקיעה). משמעות הדבר
    היא שאנו זקוקים לנזילות מקסימאלית של עשרות אלפי יחידות, ובתחילת חודש ניתן למצוא נזילות שכזו אך ורק סביב
    הכסף שלא לומר על הכסף עצמו.
    הפתיחה עצמה היא הצורך לקנות פוזיציות כתובות. אם מלכתחילה נצלתי את מלוא הבטחונות הרי שהמזומן העומד
    לרשותי אינו מאפשר לי כעת לסגור ב"מכה" יחידות רבות ולכן אני חייב קודם כל לייצר תקבול ורק לאחר מכן, לכתוב.
    הגלגול עצמו הוא למעשה כתיבה (קבלת תקבול) על מנת לסגור כתיבות. מכיוון שאין טעם להעריך בטווח של חודש
    היכן יפקע המדד, הכי פשוט לכתוב מה שלאותה שניה נותן תקבול מקסימאלי ויחס של 50/50 - הספוט. בשל סיבה
    זו ככל שהסגירה מוקדמת יותר במהלך שבוע פקיעה (קרי, מוצלחת) כך האוכף הראשוני נמוך יותר ואינו היות וניתן להמתין
    עם חלק מהכתיבות עד להתקדמות החודש.

לשחקן

לא הבנתי.

כותבים עם כל הביטחונות אוכף על הנקודה בו נמצא המעוף?
    כיצד משפצים אם המדד בורח?
    אם כתבנו עם כל הביטחונות, הבנק יתקשר מהר מאוד, אם זזנו אפילו 4%.

האם זה נכון שהשחקנים כותבים קולים בעליות והפוך?

לא. האוכף הראשוני לא מתבצע עם מלוא הבטחונות, אך במהלך השבוע הראשון לרוב כבר מגיעים לניצול
    מקסימאלי. האוכף הראשוני נכתב כתלות בעלות הסגירה של אסטרטגית חודש קודם, ולכן גובהו של האוכף
    החדש מושפע מהצלחת החודש החולף.

אנחנו לא כותבים קולים בעליות ופוטים בירידות, מהסיבה הפשוטה שבאמת אנו לא יודעים בטווח של חודש
    האם מדובר במגמה או שמא צפוי תיקון. יחד עם זאת, במקרה של פתיחה אלימה מאוד (אנגלית ויותר) נכתוב
    רחוק מהכסף כמסחר תוך יומי את שציינת. מדובר על כמות שולית ביחס לסה"כ הכתיבות ולא הייתי מתיחס אליה,
    מה גם שפוטנציאל ההסתבכות גבוה מאוד.
    חדי העין הבחינו בתחילת החודש כי נוסטרו של בנק מסויים התחכם, כתב 13K יחידות ביממה של קולים לאחר עליה
    מ 1078ל 1100 וכבר למחרת הוא נאלץ לרכוש את מלוא הכתיבות בהפסד לא מבוטל.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
    ...
    חדי העין הבחינו בתחילת החודש כי נוסטרו של בנק מסויים התחכם, כתב 13K יחידות ביממה של קולים לאחר עליה
    מ 1078ל 1100 וכבר למחרת הוא נאלץ לרכוש את מלוא הכתיבות בהפסד לא מבוטל.
    זה ממש מוזר. שהרי סתם מכירה של קולים מהווה הימור מוחלט על ירידות.
    ואם מישהו רוצה סתם ככה להמר על ירידות, יש דברים יותר טובים מאשר למכור ערימה של קולים.
    קודם כל עדיף לקנות. כי בתחילת החודש הטתא לא אפקטיבית. וזה הפרמטר היחיד שאינו סימטרי (זמן אינו יכול לזרום אחורה).
    כל שאר הפרמטרים יכולים גם לעלות וגם לרדת. ואין ספק שלקנות 13K יחידות, זה גם דורש הרבה פחות כסף וגם פחות מסוכן.
    דבר שני, אם בכל זאת רוצים שלא להיות חשופים לטתא, אז עדיף למכור חוזים על פני מכירה חשופה.
    דבר שלישי, מכירה של 13K חייבת הייתה להיות כרוכה בעיוות כלשהו של המחיר. שהרי מישהו היה צריך לקנות את 13K היחידות האלו. ובלי עיוות כלשהו במחיר, לא היה נמצא קונה.

בקיצור, כל העניין תמוה מאד. בהנחה שמי שמנהל את הנוסטרו של הבנקים, מבין משהו (ואני די בטוח שזה המצב), חייב להיות סיפור משלים ל 13K היחידות הללו. זה לא יכול להיות סתם הימור של איזה שכיר בבנק. בכל זאת מדובר בהשכבת ביטחונות של יותר מ 100 מיליון שקל.

דמי כיס - 100 משח לא כסף גדול עבור הבנק. אני לא יכול לומר לך מה היה שיקול של אותו הבנק אבל זה כסף לא גדול. לכל דילר יש "מסגרת" שבתוכו הוא פועל ועסקאות עד סכום מסויים לא מדווחות למחלקת ניהול סיכונים במהלך היום (אולי רק למחרת). אני ראיתי פוזיציות של כמה עשרות מליוני שקלים שמלבד דילר א אחד לא ידע על קיומם (אולי רק סופרוויזר וגם זה לא בטוח).

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות