תודה לכל המפרגנים, לכבוד הוא לי.
Sabaguy – כשמשקיעים "רגילים" מדירים רגליהם בשל מס רווח הון, הרי שהמניה נפגעת ואינה עולה כפי שהיתה אמור לעלות ולכן התשואה הירודה פוגעת גם בחוסכים לטווח ארוך.
אייל – זו היתה ונותרה הבועה הגדולה בשוק. לצערי, הציבור נדחף ע"י בנק ישראל חזרה לבורסה וזה מה שמשווק כהשקעה סולידית. אין לי ספק שעוד נחזה בירידות בכל המדדים הללו, והסיבה שלא מכרנו בתשואה של כ 8% היא שהמחיר הריאלי קרוב יותר ל 15%...
איציק – מסכים עם רוב הדברים שכתבת, ומעניין אם מישהו מהמוחים יבין שהממשלה מושכת לכיוון הפוך מהרצוי.
Kotler – הסקירה מתפרסמת מידי שבוע ללא יוצא מן הכלל, בליל ראשון. רק בחודש האחרון בשל מיעוט ימי מסחר דילגנו על סקירה (וגם על כך מופיעה הודעה רלונטית). בכל מקרה, אם אני חושב שישנן מניות שמיצו עצמן או שיש לשנות הערכה בנוגע אליהן, אפרסם הודעה נפרדת בראשי, כפי שכבר עשינו מספר פעמים בעבר.
דודו – האיחוד האירופאי לא יתפרק אלא הגיוני יותר שיסיר ממנו את המדינות החולות שניתן לחיות בלעדיהן, דגומת יוון. בכל מקרה כל יציאה של מדינה מהאיחוד משמעה פגיעה קשה באירו אך במטח כמו במטח קה מאוד להתנבא כי הנעלם הוא מה יהיה מצב ארה"ב כשזה יקרה. יתכן שהמאריקנים יהיו שרויים בכאוס כלכלי שיגמד את יציאת יוון מהאיחוד, ויוביל להשפעה זניחה אם בכלל.