x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: הימורי פקיעה?

הימורי פקיעה?

1147

למה?
    אושרה התוכנית שאמורה לתת אפשרות לעליות
    אז למה לא 1260?

נדמה לי שהשחקנים צריכים להילחם על נפשם, והם יעשו זאת תמורת זריקת מדד הבנקים.
    (אולי זו תהיה הזדמנות להיכנס מיד בבקר ללונג על מדד הבנקים).

כמה יצליחו?
    אולי יש להם חברים שיוכלו לעזור להוריד את החוזים לשעה היעודה.

Re: הימורי פקיעה?

אני מהמר שיצליחו להילחם בעליות ולהישאר על 1140
    זה עדיין יגרום להם להפסיד כסף

אורח

1155.77

קצת נסחפתם במידת כוחם של השחקנים.. אנחנו עדיין לא מדינת עולם שלישית.. אומנם יש בכוחם לווסת אך אחרי העליות של אתמול בוול והחוזים היום בבוקר לעולם לא נראו ירוק יותר אני חושב שתרחיש פקיעה פחות מאחוז למעלה חוטא למציאות. מעבר לכך על אף שגם אני מאוד רוצה בפקיעה נמוכה כי האמנתי שהגבול העליון שדובר עליו רבות באתר ב1125 לא ייפרץ ואני הולך להפסיד כסף,על אף כל זאת אינני חושב שזה יהיה הוגן שהשוק יפקע בניגוד למגמתו הטבעית רק מפני שיהיו שחקנים בעלי כוח וויסות שיחליטו כך.מה שבטוח בהחלט יהיה מעניין לראות מה יקרה.*
    שיעור מעניין. תמיד לפתוח את הראש ולא להתקבע!

1173.8

היינו עדינים.

קרנף לא חכמה לאחר שיש מסחר בנגזרי נובמבר.

דוד לא בדקתי ולא כלום. כבר אתמול בצהריים היה אפשר להבין לאן נושבת הרוח לכן כמה דקות לפני הנעילה קניתי ב 200 שח קולים 1150 למזער נזקים.
    יש מצב שבסוף עוד אצא מורווח החודש למרות כל ההפסדים בגלל הציפייה לירידות.. אבל באמת התכוונתי לכך שזהו שיעור חשוב מאוד. Openmind.

ציטוט פורסם במקור על ידי קרנף
    דוד לא בדקתי ולא כלום. כבר אתמול בצהריים היה אפשר להבין לאן נושבת הרוח לכן כמה דקות לפני הנעילה קניתי ב 200 שח קולים 1150 למזער נזקים.
    יש מצב שבסוף עוד אצא מורווח החודש למרות כל ההפסדים בגלל הציפייה לירידות.. אבל באמת התכוונתי לכך שזהו שיעור חשוב מאוד. Openmind.
    מקבל
    כל הכבוד.
    גם אני יצאתי אף שייתי מוגן עד 1160.
    אבל לא הייתי בטוח בעליות ואפילו 1090 קניתי חזרה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות