יומיים לפני פקיעה
האם מדברים על סקוויז אצל השחקנים כי המפה מראה כתיבות גדולות אתמול על 1140
חשובה מאוד ההופעה שלך אפילו בכמה שורות לספר על המצב נכון לעכשיו יומיים לפני פקיעה
תודה
יומיים לפני פקיעה
האם מדברים על סקוויז אצל השחקנים כי המפה מראה כתיבות גדולות אתמול על 1140
חשובה מאוד ההופעה שלך אפילו בכמה שורות לספר על המצב נכון לעכשיו יומיים לפני פקיעה
תודה
אכן חשובה...פורסם במקור על ידי rono968
סביר להניח שאני צודק,
אבל מאוד יכול להיות שלא...
רק נדמה לי או שכל פעם שהמדד מתקרב ל-1150, ליתר דיוק, ל-1147, הוא נחתך חזרה ב-4-5 נקודות דרך מדד הבנקים?
זה לא נראה חשוד? :?
צודק.פורסם במקור על ידי רואה ממטר
6 פעמים טייל שם וירד.
אבל זה לא מורה על ההמשך.
אני חושש מסקוויז שכלית.
אבל מרגיש שפוקעים ב-1130 אולי אפילו 1125.
מה יהיה אם יודיע באירופה שאין החלטה?
או שיוציאו החלטה מאוד מאכזבת?
אפשרי שנראה צניחה של 4%
אני יצאתי מהכל אפילו P1090 וC1200 קניתי חזרה.
הכל תלוי בפוליטיקאים. לא בשחקנים.פורסם במקור על ידי david15
אני רואה מחר דישדוש עצבני מאד, בגלל שרי החוץ האירופאים.
אבל כדאי בכל זאת לסגור מחר ולא לחכות לפקיעה.
הודעה על פיצוץ יכולה להביא לנפילות. הודעה על הסכמה יכולה להביא לקפיצה למעלה.
מאד מסוכן.
אז אוכף קנוי
ערב טוב.
לפני התיחסות לפקיעה הנוכחית, אדגיש שוב – אם ישנם עדכונים, הרי שאני מעלה אותם וכל עוד לא עשיתי כן משמע הגבולות נותרו בעינם.
ביחס לפקיעה הנוכחית:
• אין שום חשש לסקוויז. אין ספק שאנו רחוקים יחסית מפקיעה אידיאלית, ועדין, המרחק בין המדד הנוכחי ל 1125 (גבול פקיעה עליון) זניח.
• הגבולות כמעט ולא השתנו: בגבול התחתון סביב 1080; פקיעה אופטיאמלית 1090; גבול פקיעה עליון 1125. כל הקידומים שבצענו שינו בסה"כ את הגבול העליון ב 5 נקודות בלבד...
• הכתיבה סביב 1140 רלונטית כתוצאה מהסעיף הקודם – אין תקבול ראוי ולכן כותבים קולים בכסף, שדי בירידה של חצי אחוז בכדי להפכם לאפסיים.
• לא היתה התערבות חיצונית באף שלב החודש.
• אין ספק שמדובר על חודש "מבוזבז". לאורך כל החודש הכל התנהל בצורה קלה ונוחה למדי, ואז יומיים של עליות מעל 4% כל אחד טרפו את הקלפים.
• אני מאוד מתקשה לראות מצב בו אנו נמנעים מכניסה לפקיעה, מה שמבטיח פקיעה אלימה למדי. רק במידה ונרד ל 1100 תתרחש סגירה מוקדמת, וכמובן שהדבר צריך גם להתרחש טרם שלב הנעילה בכדי שניתן יהא לגלגל.
• כל ההתערבות, כמעט כמו תמיד, היתה ונותרה דרך מדד הבנקים. הדבר הורגש היטב בשני עת אירופה עלתה וכך גם החוזים; כמו גם בפתיחה הבוקר שהיתה כולה דשדוש במקום זינוק.
• ולמרות כל האמור לעיל – זיכרו כי שחקנים הם עוד פקטור אבל איננופועלים בואקום, ולכן באופן טבעי חדשות מאקרו משנות מקצה לקצה את כל התכניות.
לסיום, חצי אנקדוטה – חצי מקצועי.
זה כל פעם מדהים מחדש לראות את השימוש השופע באתר במונח סקוויז. המלה המקוללת הזו כמעט ואינה נאמרת בקול בין שחקנים, ממש במובן של מלה אסורה, ולכן תמעיטו את סבירות האפשרות להתרחשות מצב מעין זה המתרחש בממוצע פעם בשנה עד שנה וחצי.
מעבר לכך, ידוע כי כשכולם מצפים למפולת היא אינה מגיעה - כך גם סקוויז. אם כולם חוששים ממנו הרי שקדמנו מבעוד מועד את הפוזיציות, ולכן הסבירות להתרחשותו פוחתת. סקוויז מתרחש באופן מפתיע, לרוב רק בשבוע פקיעה, ובעיקר בשל נתון שאיש לא צפה. זה לא היה המצב החודש, ונקווה כי גם ימשך כך בחודשים העתידים לבוא.
מקווה שנשארו לכם מניות בנקים לזרוק בכדי להגיע למדד 1100.פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
למזלי ראיתי מראש את העליות.
הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.
האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.
.
הופה שחקן התגעגענו.כבר התחלנו לדאוג לך :x טוב לשמוע ממך.תודה! ובהצלחה בפקיעה
תודה שחקן
זה היה חשוב כי חלק מאיתנו נתקעו עם כתיבות נמוכות
ומחר כפי הנראה תהיה הזדמנות לסגור פוזיציות
long