x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: BIZPORTAL - זו לא הרצה ?????

BIZPORTAL - זו לא הרצה ?????

אתמול נכנסתי בערב לראות באתרים מה הכיוון למחר. הרוב מכוונים לעליות קלות והכותרת אתמול בביזפורטל היתה:
    "צפי לפתיחה חיובית - ה s&p עלה 1% מאז הסגירה בשלישי" . חשבתי לעצמי כמה זה מוזר שהם כותבים דוקא
    על הסנופי ולא על הנסדק שירד 1%. הרי בראשון שעבר הם דוקא כתבו על הנסדק שעלה 4% ולא על הסנופי
    ככה שכנראה הם בוחרים להתמקד במי שבא להם בלי עקביות ומה שיותר מתאים לפוזיציה.
    אבל זה כלוםםםםםםםםםםםםםם
    הבוקר הכותרת החדשה:
    צפי לפתיחה חזקה בת"א - ה s&p טיפס 3.1% מאז הסגירה בשלישי בת"א. לא משנה שזה כבר היה מגולם ולמה בכלל
    להשוות שבוע ולא חודש או שנה או בכלל למה להשוות.
    ואם מישהו לא הבין את הרמז אז בפיסקה הראשונה הם מדגישים:
    כאשר בסיכום ארבעת ימי המסחר האחרונים (שלישי עד שישי) המדדים בארה"ב רשמו עליות נאות. בשבוע שעבר המצב היה דומה והמסחר בת"א נפתח רק לאחר 'פתיחה אנגלית', לבסוף זה נגמר בזינוק יומי של יותר מ-4%.
    עליות נאות זה המצאה שלהם כי נסדק בכלל ירד וזה גם מה שהם כתבו אתמול בכותרת. והשורה האחרונה היא בכלל הרצה לכל
    דבר. אני לא מתיחס לאתר הזה בכלל והוא חלטורה שלא קשורה בכלל לבורסה אבל מה לעשות שהרבה מאוד אנשים מתיחסים
    אליו ואם זה המצב מישהו צריך לפקוח עין כי הם חוצים את כל הגבולות.

Re: BIZPORTAL - זו לא הרצה ?????

יפה

הם לא היחידים.
    נוצר אצלי חשש כבד שלא מעט מהאנליסטים קנויים ע"י מחזיקי פוזיציה.
    כאשר אני רואה לא מעט כותרות לעליות, די ברור שהירידות בפתח.

עד לפני שבוע הבורסה הייתה צריכה להתרסק אל מתחת ל-1000 וזה היה רק עניין של זמן.
    כנראה שזה המשחק.
    צריך ללמוד את החוקים
    ובמסגרת שלהם לנצח.

Re: BIZPORTAL - זו לא הרצה ?????

קשה לי להסכים עם הנאמר בדוגמא הנוכחית אם כי ברור שקיימת הרצה (לשני הכיוונים) מצד התקשורת.
    ביום שלישי חתמנו את המסחר כאשר החוזים היו אדומים ובמהלך ארבעת ימי המסחר S & P אכן עלה במעל 3% ואגב גם נסד"ק הציג עלייה של למעלה מאחוז שבאה לאחר חוזים אדומים (הפער מיתר המדדים נובע מהדוחות הפושרים של אפל המהווה אחוז נכבד מהנסדק וירדה כ-8% במהלך אותם ימים).

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות