מולטי ומיכאל,
תנסו לשבת עם עצמכם ותנתחו את הקרקס הכלכלי שלפנינו. תנסו גם לא להקשיב לשרלטני שוק ההון ושאר אינטרסנטים למיניהם (דוג' קטנה - אתם בטח זוכרים את מאמרו ההזוי של מוסדי שמנהל כספי ציבור ואמור להגן עליהם, ושיצא דווקא להגנת בעל החוב והכל כמובן "באהבה" גדולה כמאמר בעל החוב). תזכרו גם שלשבת על הגדר איננה אסטרטגיה שגויה בימינו המטורפים דהיום. ובקיצור, סבלנות ואורך רוח. מה שתחליטו - תבורכו. והכי חשוב - פיזור!!
מולטי - אתה הולך, לכאורה, על בטוח עם אי.די. נוחי, אי.די תשובה ואי.די. פישמן. המח"מים בניירות שלך אינם קצרים, כי אם בינוניים סביב 2-2.5 שנים.
אני הייתי מציע לך להמתין קצת בסבלנות, תזכור שיום-יומיים של ירידות נאות ותמצא את מרביתם בשערים נמוכים יותר ממה שהיית מצפה. לדוג', רק לפני כחודש מרביתם נסחרו סביב ה-100. אישית, אני מרגיש הכי בטוח עם פישמן (תוסיף לך גם את דרבן) אבל אמתין לו בשערים נמוכים יותר.
מיכאל - לטעמי, הניירות שבחרת מסוכנים ומחייבים הכרת החברה (כולל חברת אם ובת) ובדיקה מעמיקה של הדוחות. לדוג': ישאל - הסדר חוב בקמן האמא, ליברטי - פרעון והפסקת מסחר בחברת האם דוראה ועוד ועוד. בעניין אלביט וזיסר, "סיכמתי" כבר עם מולטי שאנחנו קונים מנה בשער 25 ואולי נמוך מזה.
חג שמח,
אודי



הגב עם ציטוט