נראה לי שהסיכון ש sun מדבר עליו קיים גם אם תכתוב בתחילת החודש או בכל יום אחר.פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
זה נוגע כנראה לכתיבת שוקת רחבה בכלל.
נראה לי שהסיכון ש sun מדבר עליו קיים גם אם תכתוב בתחילת החודש או בכל יום אחר.פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
זה נוגע כנראה לכתיבת שוקת רחבה בכלל.
אני בינתיים ממשיך בקידום הקולים.
כתבתי 4 יח' ק1170 על הבוקר.
מזמן לא היית לי פוזיציה כל כך לא סימטרית..
מי שעדיין לא כתוב בקולים - לדעתי עדיין לא מאוחר.
http://www.zerosum.co.il/Users/1378/Pos ... Show/17228
[quote=oferעפר]נראה לי שהסיכון ש sun מדבר עליו קיים גם אם תכתוב בתחילת החודש או בכל יום אחר.פורסם במקור על ידי "Bursa_Guy":31kpc8eg
זה נוגע כנראה לכתיבת שוקת רחבה בכלל.[/quote:31kpc8eg]
עופר, SUP דיבר על הסיכון. אני אמרתי שאם כבר להסתכן אז עדיף בתחילת החודש, בסטיה גבוה אפשר לכתוב מאתיים נקודות רחוק יותר. במצב של תנודה חזקה לכיוון הכתיבה המרחק נותן אפשרות להתנהל בדרך נוחה יותר מספיק האטה בתנועה או תיקון לכיוון השני על מנת שהרחוקים מאוד ישחקו מייד.
צריך לדמות זאת למצב שאוביקט מהחלל מנסה לחצות את האטמוספרה ולפגוע בפני כדור הארץ החלק המכריע של האוביקטים נשחק ונשרף באטמוספרה חלק מזערי מגיע לקרקע. פעם בתקופה חודר מטאוריט שמשמיד דור שלם של חיים (ראה מקרה הדינוזאוריים). לכן המרחק חשוב, הוא עוזר להתנהל.
שנה טובה לכל החברים
כפי שאתם רואים עדיין אני כאן ולא פרשתי, פשוט אין לאן ללכת, איפה אני שם את הכסף.
קצת שיפרתי החודש שעבר כפי שמופיע בחתימה
עכשיו מכרתי פוטים בשיא, נראה מה יהיה.
שנה טובה טובה ומתוקה בדבש, דבש ר"ת בלי שום דאגות
תשואה 2011: 14.50-
מכרתי קצת P890 היום. המטרה היא לא ללכת לפקיעה. אלא רק לתפוס תיקון אם יבוא, ולתת לזמן לעשות את שלו עם לא יבוא, ולקפוץ מהחלון אם נתקרב ל 900.
ומה לגבי קולים?פורסם במקור על ידי דמי כיס
כתבת כבר?
א. אני מקווה שאתה גר בקומת קרקעפורסם במקור על ידי דמי כיס
ב. גם אני עובד בשיטה זו בקטן- כל פעם 3-5 יחידות לוקח כמה מאות שקלים ויוצא.
זאת בגלל המניה די פרסיה של השוק.
רק שצריך להיות זהירים במיוחד למטה, אבל 890 נראה מספיק רחוק.
אני פתחתי אוכף קטום. (1010-1040)
בטח אני גר בצמוד קרקע. אחרת עוד יקרה לי משהו בקפיצה מהחלון...פורסם במקור על ידי david15
עדיין לא פתחתי קולים. וכמו שכתבתי, בניגוד לימים הטובים שהחזקתי אופציות לזמן ארוך, הפעם אם יהיה תיקון למעלה מספיק טוב, נניח לאזור 1060 ומעלה, אני ישר סוגר ומחכה לנפילה הבאה.
אתה אומר שזה זמן טוב לכתוב ?
ומה לגבי קולים?
כתבת כבר?
או רק לקדם למי שכבר כתוב ?
אני מכרתי 5 יחידות P830 ב-90 ש"ח (כמה פחד תפסתי !!!)
נתתי הוראה על מכירת 5 יחידות P880 ב-270 ש"ח אף אחד לא רוצה. אני ממתין.
לא רק שנמכר ב-270 אלא הגיע ל-320.
אבל נראה לי מספיק רחוק.
אם מחר יורד עוד אני מוכר עוד 5