x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: שאלה חשובה לכותבי השוקתות !!!

שאלה חשובה לכותבי השוקתות !!!

בכתיבת שוקת רחבה כמה בטחונות אתם משאירים פנויים ?

חישוב שלי עם תיק של 100K
    אפשר לכתוב אופציות ספורות 3-5 מכל צד במחיר של 200-300 ש"ח תלוי בסטייה באותו חודש
    להשתמש בחמישית מהבטחונות כ20 K ובמידה ויש תזוזה והאופציה מוכפלת פשוט מרחקים לעוד 3-4 סטרייקים
    ומנצלים עד 20 K מהבטחונות וממשיכים

חישוב שלי אפשר להסתפק ברווח של 2000-2500 שח ועם הזזות אפשר להיות מוגניים גם 250 נקודות מכל צד

אשמח לתגובות ולהצעות ולאסטרטגיות של אנשים שעושים רווח קטן בכל חודש ולא משחקים באש

תודה ובהצלחה לכולם

Re: שאלה חשובה לכותבי השוקתות !!!

"אם יש תזוזה" כמו שאתה כותב, אתה חושב שכדאי רק להרחיק או גם לקרב את הצד השני של השוקת ?
    מניסיונך אתה חושב שאפשר להרחיק בלי לספוג הפסד ?

לא לקרב במידה ותהיה ירידה חזקה רוב הסיכויים שתהיה עליה חזקה כמו החודש הנוכחי וחודש שעבר
    יש לכתוב אופציות בודדות כ-5 מכל צד לנצל חמישית מהבטחונות ואפשר להרחיק עוד 100 -120 נקודות מבלי לפגוע ברווח ההתחלתי

להסתפק במועט ולהרוויח תמיד
    2-3 אחוז בחודש זה הרבה מאוד בשנה
    אפשר לשלש את התיק תוך 3-4 שנים

כמה תהיות...

אתה מתכוון לכתוב חשוף בלי הגנות ? כתיבה עם הגנות לא משאירה הרבה רווח...
    אל תשכח שיש גם עמלה קטנה של כתיבה \ מכירה \ פקיעה ו 20 אחוז מס.. ייתכן גם שהמס יעלה ל 25 אחוז < אם הבנתי נכון מכל הוועדות שצצו לאחרונה >

עוד רעיון מבחינת סיכוי \ סיכון הוא לקנות ב 100K עשרה אג"חים שנותנים לך 10% ולקוות שלא יהיו הסדרי חוב, וגם אם יהיו בד"כ התספורת היא לא על הכל...
    Cogito Ergo Sum

כותב בלי הגנות
    אגחים יתנו 10 אחוז בשנה
    שהשיטה שלי תיתן 25-40 אחוז רווח בשנה וקצת אדרנלין

ברגע שאתה כותב בלי הגנות אתה צריך להיות עם אצבע על הדופק 24 שעות...
    יש אינספור תרחישים < עם הסתברות נמוכה > שיכולים למחוק אותך... מפיגוע בסדר גודל של התאומים, מלחמה בצפון, תקרא לי נסחף אבל תקלה בכור בדימונה, סירת נפץ בקידוח נפט בלוויתן ואפשר להמשיך...

אם אתה לא תהיה מול המחשב באותן שניות ותתחיל להכפיל כמו מטורף \ לקנות הגנות \ לצאת בהפסד הסטיית תקן תטוס לשמיים ואיתם הביטחונות...

שמעתי פה ושם שפעם < אולי גם היום > היו כאלה שחיו על כתיבת שוקתות, אפילו עם מינוף, אתה צודק שאפשר לעשות 1.5 - 2 בחודש, אתה רק צריך עמלות מאוד מאוד נמוכות...
    רק אל תשכח שמי שעסק בזה זה היה המקצוע שלו, לשבת כל היום עם מסך חדשות מצד אחד ומצד שני המסך אופציות ולהשגיח שלא קורת מפולת, זה FULL TIME JOB.
    אני לא מומחה מס גדול, אבל צריך להיזהר שמס הכנסה לא יעלה עליך ויסווג אותך כמי שזאת ההכנסה העיקרית שלו ואז אתה לא תשלם 20 אחוז מס, אלא מס הרבה יותר גבוה...
    Cogito Ergo Sum

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות