x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: רציו - האם יש מקום לשינויים?

רציו - האם יש מקום לשינויים?

שלום שחקן,
    מניית רציו הומלצה לקניה בסקירה האחרונה.
    האם לדעתך ההתפתחויות הפוליטיות האחרונות (תורקיה) צפויות להשפיע על המניה? עושה רושם שבטווח הקצר המניה יורדת (מאוד...). האם עניין זה צפוי להשפיע גם לטווח הארוך יותר (מספר חודשים) אם לוקחים בחשבון שלא יהיו הפתעות אחרות (טובות או רעות)?
    אני בטוח שעניין זה מעניין עוד רבים מהחברים ואולי יש מקום להזכיר זאת גם בסקירה הבאה.
    תודה רבה על תשובתך!
    גל

Re: רציו - האם יש מקום לשינויים?

אני חושב ששחקן ענה אתמול בתגובות לסקירה שלו מה-4/9 על כל נושא רציו.
    לידיעתך

יש סיבה לירידות חדות במניה:

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000682778

האם היא עדיין מומלצת ? ובאיזה מחיר ?

אני יתן לכם את דעתי רציו היא קנייה אם כי לקנות אותה במנות וזה מה שאני עושה גם אבנר לפי דעתי נכללת כאן
    כל עוד מדינת ישראל קיימת וכל עוד החברות לא רימו את המשקיעים ומאגרים קיימים זו הזדמנות מטורפת וגם אם היא תרד ב30% תשאירו כסף לקנייה
    ומי שלא חטף את הירידות אז בכלל זה ברכה בשבילו

לדעתי רציו כרגע כול זמן שאין אסדה קודחת בפועל היא לא רלונטית לקניה ואסור להיתפתות במיוחד לא מי שבחוץ.

לא מסכים איתך בדרך כלל כסף עושים מבעיות שכרגע קיימות בקידוח הרי עם הכל היה בסדר והכל היה דופק כמו שעון היא בכלל לא היתה מגיעה לשערים כאלו ואז רוב הסיכווים שהיא לא ממש היתה הזדמנות מכיוון שיש לה אחלה שותפויות ומתקדמים כבר בפרויקט תמר זו הזדמנות מטורפת הרי הבעיות האלו הם זמניות בלבד

התיחסתי לכך בסקירה האחרונה, ואציין שוב: אלא אם סבורים כי לא יבוצע בסופו של דבר הקידוח, הרי שמדובר על
    מחיר נוח מאוד ובהחלט אטרקטיבי. הרעיון הוא להחזיק את המניה לטווח בינוני ולמעלה מכך, ולא להיות מושפעים מטרנד
    זה או אחר. הגז קיים, הנפט סימן שאלה, ובמחיר הנוכחי מגלמים למעשה נטישת הקידוח במידה רבה. נראה לי תרחיש מעט
    אפוקליפטי (אע"פ שבתחום חיפושי הגז והנפט הכל אפשרי) ולכן הייתי ממתין בשלב זה ולא מוכר את המניה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות