תודה רבה לכל מי שענה לי ולכל העצות.
אני חושב שאשמע לעצתכם ובאמת אקח סכום קטן של גג 3000 ש"ח ואנסה לראות מה אפשר לעשות איתו.
תודה רבה לכל מי שענה לי ולכל העצות.
אני חושב שאשמע לעצתכם ובאמת אקח סכום קטן של גג 3000 ש"ח ואנסה לראות מה אפשר לעשות איתו.
3000 שקל זה לא הרבה למסחר באופציותפורסם במקור על ידי itayaway
אבל ישנו אסטרטגיות שאינן דורשות בטחונות ואיתן תוכל לפעול...
לא הייתי מצפה לעשות כאן כסף, רק לרכוש נסיון
אין אפשרות לבצע מסחר אמיתי עם 3000 ש"ח.
הצעתי לך, מלבד להתמקצע טרם כניסה לתחום, היא לבצע וירטואלית אסטרטגיות בסכום של כ 10K במשך חצי שנה,
ואז להיכנס לתחום.
בינתיים בחודשיים אחרונים אניבאמת ניסיתי להיות סוחר-יומי
שיש הפסד קטן למכור ולקוות שיהיה רווח גדול,
בינתיים זה התסכם ברווח מכובד (ביחס לסכום ההשקעה בכל מקרה)
אבל זובאמת לא שיטה להיות צמוד למחשב כל הזמן ולראות מה המעוף עושה.
אילו אסטרטגיות מעוף לפקיעה יש, שאינן כוללות כתיבה?
אילו אסטרטגיות מעוף לפקיעה יש, שאינן כוללות כתיבה?[/quote]
לפי השאלה שלך ממליץ לך בחום לעצור כאן וללכת ללמוד
אין כזה דבר................. אסטרטגיה לפקיעה בלי כתיבות אלא אם כן אתה חושב שיש מישהו שיודע לנחש איפה תיהיה הפקיעה
באמת , בלי לזלזל , אופציות זה תחום שצריך ללמוד ולהבין עמוק , ומתוך השאלה שלך ברור כי אתה לא יודע מה המשמעות של מסחר באופציות
תעשה לעצמך טובה ותחסוך מעצמך הפסדים כואבים
trading,
תרשה לי לחלוק עליך, אבל ע"פ תשובתך ממליץ לך בחום לעצור כאן וללכת ללמוד.
בהחלט אפשר ללכת לפקיעה עם אסטרטגית קניה! לדוגמא, בחודש זה האסטרטגיה היא קניית אופצית פוט רחוקה כלשהיא(אפשר גם מרווח). מצחיק לקרא לזה אסטרטגיה? לא חושב. לדעתי זה הרבה יותר מתוחכם ממה שזה נראה. הסיכוי שהכסף ילך לפח בסוף החודש הוא גדול אבל זה הדבר הנכון לעשות במונחים של תוחלת.
אגב, בלי להיות חכם יותר מדי, אתה יכול להכנס לשרשור של שוקת רחבה ולראות שאם היית עושה בדיוק הפוך ממה שעושים שם (בדיוק הפוך, בלי לחשוב יותר מדי) היית היום ברווח יפה מאוד!
מרווח מחייב כתיבה לא? :?
כתיבה במרווח נועדה רק להפחית עלויות (או להקטין את הסכום שילך לפח בסוף החודש). כמובן שהיא גם מקטינה את הרווח במקרה של ירידות.
בכל מקרה, הכתיבה היא לא חלק אינטגרלי מהאסטרטגיה. האסטרטגיה היא קניית פוט.
מאחר ויש לו סכום קטן מאוד והאסטרטגיה הזו היא לטווח ארוך, אני מנסה לעזור לו להשאר במשחק כמה שיותר. בעזרת הכתיבה הוא יוציא כל חודש סכום קטן ואז ממילא ישחק הרבה פעמים ואז התוחלת תכנס לפעולה והוא ירוויח.
לולא הכתיבה, זה גם היה הדבר הנכון לעשות (קניית הפוט) אלא שיכול להיות שהוא היה מאבד את כל הקרן עד שהיתה מגיעה הנפילה הגדולה.
נראה שהאסטרטגיה היתה מרוויחה יפה החודש
למרות שזה לא מראה שהיא נכונה, רק הטווח הארוך