x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: מניות מופסדות בתיק המניות באתר

מניות מופסדות בתיק המניות באתר

שחקן שלום
    לאחר בחינה של תיק המניות באתר ניתן לראות כי ישנן מספר מניות אשר חוו הפסד לא קטן מאז שנקנו לתיק (תפוז ,פרוטליקס, מרפי אויל גילת וכו').
    האם ניתן להניח כיוון שטרם הוצאת הודעת מכירה לגביהן שהן עדיין מומלצות לקנייה וניתן לנצל את הירידות בהן לקנייה במחירים טובים יותר? או שמי שלא קנה אותן עד עכשיו-עדיף שלא יכנס לזה?
    תודה מראש

Re: מניות מופסדות בתיק המניות באתר

מצטרף לשאלה, זה תמיד סיקרן אותי... האם באמת, בגלל שהן מופסדות, אז יש יותר דיסקאונט? או שלהפך? או שפרווה? (אותה רמה של דיסקאונט כמו כל השאר)

בהחלט שאלה לענין ?
    ובאם אן להם עתיד למה לא מוצאים אותן ?

שאלה חזקה...
    מצטרף אליה גם.
    תודה

אין בעיה לחתוך הפסד אם השתנה דבר בחברה. בחרות המצויות בתיק אני עדיין מוצא דיסקאונט,
    ולכן הן מופיעות בתיק ולא בשל ההפסד הגבוה.
    פרוטליקס
    כדגומא צפויה לקבל אישור בחודשים האחרונים, ולכן אנו ממתינים כשגם גילת נרכשת בצורה
    מסיבית ע"י גופים מוסדיים. הבעיתיות המרכזית במניות המפסידות היא מחזורי המסחר הדלילים בהן - כך
    מדד היתר (והשורט עליו בתיק) צנח בעשרות אחוזים, ופעמים רבות רק כתוצאה מכך שהיסטריה רגעית
    מובילה לזריקת סחורה. קצת סנטימנט חיובי והמצב מתהפך ולכן הן עודן ברשימה.

אם כך שחקן, מניה כמו פרוטאליקס הנמאת בתיק האתר,

עכשיו ניתן לקחת אותה בשער הרבה יותר נוח.

תודה ושבש.

איב אכן כן אבל אני תמיד נמנע מלציין תחתית (וזה בעצם מה שכתבת). לתפיסתי, לא קונים מניות לתוך
    הפסד ולכן ברגע שיתחדש הבאז החיובי/יתקבל האישור, ניתן יהיה להצטרף. נכון, משמעות הדבר היא
    לאבד חלק מהרווח והזינוק הראשוני אבל היינו חותמים על כל מניה שתניב "רק" 25% ולכן זה חסר
    משמעות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות