x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: לא חייבים לסחור

לא חייבים לסחור

אני נדהם כל פעם מחדש מכך שאנשים שואלים את עצמם איך לסחור, במה לסחור, כמה לסחור וכו', ושוכחים את השאלה הקודמת, האם כדאי להם לסחור.
    אם אתם מליונרים מובטלים שהכסף לא משנה להם אני לגמרי מבין את זה, אבל אם המטרה היא להרוויח כסף אז דבר ראשון לפני הכל צריך להבין האם צריך לסחור או לא צריך לסחור. וצריך לסחור אך ורק אם יש סיבה טובה שתרוויחו. כדי להרוויח צריך להיות יותר טובים מהיריבים, למשל יותר טובים משחקן מעוף או מאלון סלע. אם מישהו רואה סרטונים של סלע מסביר מתמטיקה ואומר לעצמו, איזה חלש הוא, אני הייתי פותר את המשוואה הזו הרבה יותר מהר, כנראה שאתם צריכים לסחור ולקחת לו את הכסף. אם אתם קוראים סקירה של שחקן מעוף ואומרים, איזה חלש הוא, לא מבין כלום, אין לו מושג בשוק ההון. אז כן לכו תקחו לו את הכסף. עד אז וכל עוד אין רעיון מדהים לשיטה מדהימה ומוכחת שעושה כסף, יותר טוב לא לסחור.

Re: לא חייבים לסחור

אפשר גם לחשוב אחרת
    א. יתכן שכסוחר קטן יש לך יתרון על שחקן מעוף ועל אלון סלע, למרות שהם טובים ממך.
    ב. אם אתה עוסק במניות יתכן שגם אלון ושחקן וגם אתה ואני נרוויח, מה שאמרת נכון לגבי אופציות.
    ג. בכל מקרה אני מסכים אתך שהזהירות שלא להפסיד חשובה, אך קח בחשבון שלא אפשרי להרוויח ללא סיכון.

Re: לא חייבים לסחור

ציטוט פורסם במקור על ידי david15
    אפשר גם לחשוב אחרת
    א. יתכן שכסוחר קטן יש לך יתרון על שחקן מעוף ועל אלון סלע, למרות שהם טובים ממך.
    ב. אם אתה עוסק במניות יתכן שגם אלון ושחקן וגם אתה ואני נרוויח, מה שאמרת נכון לגבי אופציות.
    ג. בכל מקרה אני מסכים אתך שהזהירות שלא להפסיד חשובה, אך קח בחשבון שלא אפשרי להרוויח ללא סיכון.
    א. לא אמרתי שלא, בדיוק להפך תמצא את היתרון שלך תסביר לעצמך בדיוק למה אתה צריך לסחור, איך זה שאתה קטן תורם לך לעומת הגדולים, ואז תסחור.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות