x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: VXX - האם הגיע הזמן לממש

אורח

VXX - האם הגיע הזמן לממש

שלום חברים,

כבר כתבתי בעבר על מדוע השקעה בVXX לדעתי היא שגויה וקיימות דרכים עדיפות לגדר את התיק.
    עקב ההתרסקות הנוכחית, עלה הVIX לרמות שלא נראו מאז המשבר, ויחד עם זאת, לאחר זינוק מרשים, עומד שער הVXX על כ32$ בלבד (שער בו נסחרה התעודה בינואר, כאשר מדד הפחד היה נמוך בהרבה).

בעוד יש לVIX לאן לעלות במקרה של המשך התרסקות, הסיכויים לדעתי הם נגד המחזיקים. לדעתי התעודה תראה את 20$ הרבה לפני שתגיע (אם תגיע ל40$).

אקצין ואומר כי לדעתי יש כאן הזדמנות לכתיבה של אופציות קול (ינואר 2013) רחוקות על התעודה, כאשר ההנחה היא שבטווח הזה ידרש אירוע קיצוני אמיתי (מלחמה גדולה או משהו דומה) על מנת שהתעודה תתגבר על השחיקה ותסחר בשערים הגבוהים משמעותית משערה היום.
    לדוגמא, ניתן לקבל כעת 520$ על קול בסטרייק 71.

בהצלחה למחזיקים.

ג.נ

לא מחזיק בתעודה.

Re: VXX - האם הגיע הזמן לממש

הי supgog ,
    תודה רבה על העצה, אך אני חולק עליך. אני מחזיק בתעודה מזה זמן , קניתי אותה כשהיתה ב 40$ , לא לגמרי הייתי מודע לאפקט השחיקה המטורף של התעודה. אמנם הייתי צריך למכור את התעודה ברגע שהבחנתי בצלילות המרשימות אבל אני עקשן והמשכתי להחזיק אותה , לא מזמן היא הגיע לשפל והייתי מופסד 48% על התעודה . אתמול ושלשום היא קפצה ב 25% בערך , ועכשיו שהמערכת הפיננסית בסערה לדעתי צריך להמשיך ולהחזיק אותה , לדעתי אנחנו נראה ירידות חדות מאוד ביום שני בשווקי העולם , ועפי שחקן ברגעי הפאניקה התעודה מתנתקת מ VIX וממריאה מעלה , לכן אין מה למהר ולממש (כמובן רק לדעתי) .

sup - אני מסכים איתך, רק שאולי כדאי לחכות עוד כמה ימים כי לא נראה לי שהולך להיות צניחה ב-VIX בימים הקרובים.

אורח

אני מציע לחברים לשקול שנית את המשך החזקת התעודה.

למרות התנודתיות המטורפת, ביניתיים התעודה לא התחזקה יתר על המידה.

השחיקה של התעודה עשויה בקלות לגרום לכך שגם המשך עליה מתונה בVIX לא יתורגם לעליות בתעודה כלל (ואף לירידות).

בהצלחה לכולם.

האמת שראיתי שבשיא הפאניקה התעודה אינה "מתנתקת מהמציאות" ואף עולה בכמחצית מהעליה של ה VIX (כמו כן ההפרשים הם עצומים , קניתי בערך של 40$ כאשר ה VIX היה 18 , עכשיו ה VIX עומד על 39 והVXX רק על 33.78 ) . אתמול הכנסתי פקודת מכירה בתחילת המסחר עם לימיט של 35$ , פיספסתי רק בכמה סנטים והפקודה לא נתפסה (לא הייתי ליד המחשב) . אני בהחלט שוקל לממש את התעודה היום , למרות שאני בטוח שעוד יהיו ירידות , נראה לי שיש אפיקי השקעה יותר משתלמים .
    בכל מקרה השיקול שלי נובע גם מזה שלדעתי הדולר עוד יחלש בחוזקה (מול כל המטבעות) , ולכן יוסיף להפסדים.

שוב תודה על העצה sup , ובכל מקרה אשמח לדעתו של שחקן

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות