x

עמוד 15 מתוך 32 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 141 עד 150 מתוך 315

נושא: שוקת רחבה אוגוסט - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה אוגוסט - דיונים ופרשנויות

ציטוט פורסם במקור על ידי david15
    והקוריוז- נתתי הוראה למכירת P880 ב-120 ש"ח כאשר היה קונה ב-60 ש"ח
    ומיד נבלע
    אם מוכנים לשים כסף, אפילו 60 השקלים, על דבר כזה, סימן שמישהו חושב שיש מצב שנגמור את החודש עם 30%- לעומת פקיעת יולי... :shock:
    מטריד להלאה...

דמקה,

לצערי הרב כותבי הקצוות לא מקשיבים לאזהרות שלנו. לא מעט פעמים אמרו להם והם פשוט לא מקשיבים. חושבים שמצאו תרנגולת זהב שכל חודש תתן להם אחוז או יותר על הבטחונות.

אתם לא הסינים של שוק ההון כי הסינים יהפכו למעצמה הכלכלית הבאה. אתם בסה"כ הפראיירים, הכבשים הנחמדות שאוהבות לאכול דשא ביחד ולהצמד אחד לשני מפני הזאב הרע.
    בשוק ההון אין נוסחה שעובדת תמיד (שוק משוכלל). על תחשבו שאתם חכמים יותר מהמשקיע הממוצע בנגזרים. היות והמשחק הוא סכום אפס, תחשבו טוב טוב באיזה צד אתם.
    יגיד לכם את זה ניסים טאלב וגם אחרים: קשה לתמחר את הקצוות נכון ובד"כ התמחור הוא בחסר. לכן בתוחלת תפסידו.
    מה שיותר גרוע זה הקטע הפסיכולוגי. איזה כיף זה להרויח כמעט כל חודש! הבעייה שכאשר מתקבל ברבור שחור תפסידו במקרה הטוב רווח שנתי ולפעמים את כל החשק או הבטחונות שלכם. קשה מאוד פסיכולוגית לשפץ כשנמצאים בהפסד מטורף שיכול להמשיך ולגדול.

קניות עם שיפוץ דינאמי מתובלות בקצת כתיבות שכמותן משתנה בהתאם למרחק מהפקיעה הוא הפתרון שלי למי שיאמר "רק הערות ובלי עצות מועילות". גם סטופ-לוס שכל-כך הקפדתם לא לבצע למרות שכל הזמן אמרתם שתשתמשו בו. הסטופ-לוס צריך להתבצע כשההנחות שלכם לגבי השוק השתנו. אתם באמת מאמינים שעכשיו השוק ידשדש?

הצלחות לכבשים החביבות,
    סביון.

היום המשכתי לחעבוד קשה כדי לאסוף פרמיות
    סגרתי עוד כמה פוטים 1110 והיום כתבתי 1010
    הקרבה היא אילוץ כיוון שחייב לעשות הרבה כסף כדי לסגור את 1110
    רוכש הגנות בזול וכותב לאחר ירידה וכך הצלחתי לרכוש פוט 1000 ב 530 ש"ח ולכתוב 1010 ב 1140 ש"ח

אתמול כתבתי 1140 כך שהטווח המועדף עלי יהיה 1140 - 1110
    את היום סיימתי גם עם שוקת צרה קנויה כך שתנודה חריפה לכל כיוון תעזור לי מאוד לאסוף פרמיה
    ובכלל זה היה חודש מצויין לרכוש שוקת צרה.
    היתה סטיה נמוכה והרבה אי שקט בשווקים וסימני אזהרה.
    לצערי סגרתי את השוקת הצרה ברגע שהיא הניבה לי רווח נאה שהוא כאין וכאפס לעומת ההפסד שספגתי.
    אילו הייתי נשאר עם השוקת הצרה היא היתה מכסה את הפסדי השוקת הרחבה ואף את הפסדי המניות בתיק.

Long

...

דמקה
    אני די חדש באתר ומשתתף בשוקת החודשית רק כמה חודשים
    אבל אני די חולק עליך ,עם "שיפוצים ותיקונים" אתה מחזיר הפסדים ונכון שיש חודש כזה פעם בשנה שהוא
    די מסוכן ויכול ואני מדגיש על יכול למחוק עבודה של חודשים
    אבל מי שעובד על פי החוקים יכול לצמצם ואולי אפילו לצאת גם מחודש כזה באפס
    אני נכון להרגע כן בהפסד גדול
    ומקווה שעד סוף החודש קרי הפקיעה אני אחזיר הכל
    כך גם אני מקווה שאר האנשים פה
    לבינתיים לומר לך אתה רק שומח לאיד ,הנזק כבר נעשה במקום לנסות להטיף לאחרים
    למה זה רע אולי תנסה לעזור ולא לזרוע פחד
    תודה

דמקה/סביון

אפשר לחשוב שכל האסטרטגיות האחרות מוגנות בפני מפולות כאלו. לא מקנא במי שכתב אוכף, וניסה לתחזק אותו בהתחלה. וכן אינספור אסטרטגיות אחרות.
    גם שחקן, עם כל הניסיון שיש לו, יצא לו שנדפקו לו אסטרטגיות.
    בשוקת הרחבה, מי שנתקע עם הכתיבות שלו ולא הזיז בזמן, אכל אותה. רובינו ספגנו הפסד, ונחלצנו. ממשיכים הלאה.

קצת מעצבן אותי ה"אמרתי לכם" שלכם, באיצטלא של דאגה לכולם.
    מי שרוצה רווח בטוח, שילך לפק"מ. מי שבניגזרים, יודע איפה הוא נמצא.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    דמקה/סביון

אפשר לחשוב שכל האסטרטגיות האחרות מוגנות בפני מפולות כאלו. לא מקנא במי שכתב אוכף, וניסה לתחזק אותו בהתחלה. וכן אינספור אסטרטגיות אחרות.
    גם שחקן, עם כל הניסיון שיש לו, יצא לו שנדפקו לו אסטרטגיות.
    בשוקת הרחבה, מי שנתקע עם הכתיבות שלו ולא הזיז בזמן, אכל אותה. רובינו ספגנו הפסד, ונחלצנו. ממשיכים הלאה.

קצת מעצבן אותי ה"אמרתי לכם" שלכם, באיצטלא של דאגה לכולם.
    מי שרוצה רווח בטוח, שילך לפק"מ. מי שבניגזרים, יודע איפה הוא נמצא.
    אף פעם לא כדאי לבקר תהליכים. אם אתה צודק זה מעצבן אנשים. אנשים מפסידים כסף ולא רוצים שמישהו יטיף להם.
    כשהעשן יתפזר מסביב לחודש זה, תעשה חשבון עם עצמך לגבי התוחלת שלך באסטרטגיה זאת.
    הסיבה שאסטרטגיה זאת היא בעייתית היא הנזק שהיא יכולה להביא אם אתה טועה.
    אתה משקיע את כל הבטחונות שלך כמעט כדי להשיג תשואה נמוכה.
    באסטרטגיות כמו של השחקן או אוכף כתוב היחס בין הסיכוי לסיכון הוא הרבה יותר גבוה. אתה צריך להרויח בתוחלת ולא בכל מקרה (כי אחרת תמחק).
    תחשוב כמה אוכפים כתובים נדרשים כדי להביא את אותה התשואה כמו מרווחים כתובים רחוקים.
    כל אסטרטגיה המבוססת על דשדוש תנחל הפסדים החודש אבל השאלה מה יהיה היקף ההפסדים ביחס לגודל התיק.

...
    ציטוט פורסם במקור על ידי ronenamos
    דמקה
    אני די חדש באתר ומשתתף בשוקת החודשית רק כמה חודשים
    אבל אני די חולק עליך ,עם "שיפוצים ותיקונים" אתה מחזיר הפסדים ונכון שיש חודש כזה פעם בשנה שהוא
    די מסוכן ויכול ואני מדגיש על יכול למחוק עבודה של חודשים
    אבל מי שעובד על פי החוקים יכול לצמצם ואולי אפילו לצאת גם מחודש כזה באפס
    אני נכון להרגע כן בהפסד גדול
    ומקווה שעד סוף החודש קרי הפקיעה אני אחזיר הכל
    כך גם אני מקווה שאר האנשים פה
    לבינתיים לומר לך אתה רק שומח לאיד ,הנזק כבר נעשה במקום לנסות להטיף לאחרים
    למה זה רע אולי תנסה לעזור ולא לזרוע פחד
    תודה

שמע דמקה.

היה לנו את כל הוויכוחים האלו בעבר. מיצינו.
    אם היית קורא יותר לעומק, ולא סתם מופיע מ Nowhere, היית רואה שכבר ביום חמישי עברתי לקנות אוכף.
    זאת אומרת שאף אחד לא נעול כאן על כלום. שוקת רחבה מתאימה רוב השנה, ויש זמנים שצריך להחליף.
    בשביל זה אנחנו אנשים ולא רובוטים.

קח דוגמא מ"פועל קטן". גם הוא הטיף לא מעט נגד השוקת. אבל בסוף השבוע, כאשר ראה שיש מפולות, לא בא להטיף את מישנתו שוב כאשר לאנשים כואב, ולקרוא להם בשמות ("כבשים וכו'").
    אלא הציע את עזרתו.

בנתיים אתה משול למי שבא להציע עצות ודאגה לאדם טובע בסיגנון: "לא היית צריך להכנס לים".

אני מסכים שאין מקום לתיאורים של כבשים, סינים וכו'. בטח לא כשהקרקע בוערת,
    אבל אין הדבר משול לאדם טובע שמוכיחים אותו על כך שנכנס למים; הנזק, בתקווה שיהיה הכי קטן שאפשר, הוא כלכלי בלבד וכל מי שמשתתף במשחק יודע מה הסיכונים ולוקח סיכונים לפי יכולתו.
    ובכל זאת, גם אם את הותיקים פה לא ניתן לשכנע לעשות בדק בית, עדיין לדעתי רצוי ואף חובה לשים את תמרור האזהרה הזה מול משתמשים אחרים, חדשים יותר.
    הבעיה שלי היא לא עם הפסדים כספיים. זה כולה כסף שבעבודה קשה יחזור.
    הבעיה היא עם מצג השווא כאילו התוחלת היא חיובית, כשלצערי - ממה שאני רואה כאן - לאף אחד אין כזו תוחלת.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות