x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: השקעה סולידית לטווח בינוני (שנה-שנתיים)

השקעה סולידית לטווח בינוני (שנה-שנתיים)

שחקן יקר וחברים יקרים שלום,
    רציתי להתייעץ בקשר להשקעה סולידית של סכום כסף לא גדול (בסביבות ה 100000 ש"ח) לטווח של עד שנתיים עם נזילות יומית או שבועית (בנוסף לתיק המניות).
    הומלץ לי על קרנות כספיות (כמו 'הראל פיא כספית' או 'מיטב כספית') ועל אג"ח של בנקים (כמו 'מזרחי הנפקות 28' או פועלים הנפקות 22').
    אשמח לשמוע את דעתכם ואם למישהו יש המלצות להשקעות נוספות ואיך כדאי לפזר את הכסף. אני מחפש משהו עם סיכון נמוך (ברור לי שגם הרווח יהיה בהתאם...) ומעדיף לא להשקיע את הכסף במניות בשלב הזה.
    תודה רבה על העזרה!
    גל

Re: השקעה סולידית לטווח בינוני (שנה-שנתיים)

לנזילות יומית או שבועים אפילו אגח סולידי לדעתי לא מתאים (כמובן שניתן למכור כל דבר כל יום אבל מה יהיה עם תרצה למשוך את הכסף בעוד חודשיים ??? יתכן מאוד ותפסיד....) במזרחי תשואה נטו 0.34 כלומר אתה מקבל רק הצמדה למדד ,פועלים 22 זה עד מרץ 2014 נותן בנטו 0.7+מדד. אגחים טובים מדי ובגלל זה אין תשואות.
    נראה לי אתה נשאר רק עם כספיות או פקדון....

Re: השקעה סולידית לטווח בינוני (שנה-שנתיים)

לדעתי אתה צריך לשלב לתמהיל השקעתי שכולל מניות ...אומנם בכמות קטנה מסך ההשקעה..
    יכול להיות שחלק מהניירות שתקנה במצב כזה יהיו תנודתיים ותזזיתים,אך אם תמהיל ההשקעה יבנה נכון תוכל להקטין ולהגביל את התנודתיות ....לדעתי זאת האלטרנטיבה הכדאית.
    אפשרי גם לייעד חלק מהסכום לקרנות כספיות ופק"מ.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות